Nem csak a Való Világ egykori műsorvezetője, hanem szerelme is összetűzésbe keveredett a törvénnyel. A Blikk szerint a férfi egy csalási ügy miatt 11 hónapot töltött a rácsok mögött, miközben Czifra Noémi végig látogatta.

„Igen, igaz, valóban börtönben volt, de ennek vége. Végre családban élünk megint! Vele is minden rendben van már, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy ha ránézek a kisfiamra, ő is újra ragyog. Amíg a párom börtönben volt, rendszeresen látogattam, nem ingott meg a szerelmünk. Nem bujkáltam, bárki láthatott, amikor beszélőre mentem hozzá a fegyintézetbe. A 11 hónapot, amit bent töltött, hűséggel kivártam.” – mondta el a lapnak az iszonyúan sovány Czifra Noémi.

A volt műsorvezetőt 2012 decemberében ittas vezetéssel gyanúsították meg, majd felmentették, de az ehhez kapcsolódó másik ügyet nem úszta meg. A vád szerint megtévesztette az okmányirodát, és valótlan nyilatkozattal szerzett új vezetői engedélyt, miután az előzőt elvették a rendőrök. Közokirat-hamisításért öt hónap börtönt kapott, amit két évre felfüggesztettek. Arról még nem döntött, hogy fellebbez-e az ítélet ellen.