S. Gergő volt az, aki pár hete egy szórakozóhelyen állítólag úgy megütötte az énekest, hogy az elvesztette az eszméletét. A Blikk szerint a bokszoló egy lopás miatt bukott le.

A férfi egy héttel ezelőtt, szerdáról csütörtökre virradó éjszaka egy belvárosi szórakozóhelyen helyen mulatott, ahol két nő verekedett össze az utcán. A csetepaté közben értéktárgyaikat a földre dobták, és amíg ők ütötték egymást, S. Gergő a lehetőséget kihasználva magához vette egyikük ridiküljét. A benne lévő 80 ezer forintot zsebre vágta, a táskát pedig egy közeli kukába dobta. Balszerencséjére azonban az egyik lány barátja rögzítette ténykedését a telefonjával, és szólt neki, hogy adjon vissza mindent. A férfi ugyan előkukázta a táskát, de a lóvét megtartotta magának, ezért feljelentették. A lopást állítólag a térfigyelő kamerák is rögzítették.

A rendőrök számára kiderült, hogy S. Gergő volt az is, aki állítólag néhány héttel ezelőtt ugyanezen a helyen egy ütéssel küldte a földre Kállay-Saunders Andrást. A lapnak a Budapesti Rendőr-főkapitányságon elismerték, hogy eljárást folytatnak csoportosan elkövetett garázdaság gyanúja miatt, illetve kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt szintén nyomozást rendeltek el.

Kállay-Saunders András közben a Facebookon méltatlankodott a cikk miatt, mert szerinte nem is ütötték le:

Mikor lesz ennek vege? Ujsagok mikor fogtok beken hagyni??? Ez mar undorito!!!! Tamadoja????? Senki nem tamadot meg!!!Senki nem utot le!!!! Nincs erdekesbb dolog amirol irhatok???? Enekes vagyok ,nem zavarok soha senkit, nem szeretek a fenyben lenni, a leg normalisabb egyszeru ember vagyok. Miert nem irtok azokrol az emberekrol akik hiresek lettek azert mert pisilnek ,szarnak , veszekednek , es egy csomo semmit csinalnak a tvben. En ezt erdemelem Magyarorszag????tiszta Szegyen!!!! Majd egy nap valora fognak jonni az almaim, de akkor ne irjatok rolam........