Látott már irtózatosan vékony topmodelleket junk food-dal pózolni? Irigykedve osztotta meg Facebook-idővonalán a képet azzal a szöveggel, hogy "Hát Csajok bezzeg én a levegőtől is hízom:( "? Esetleg ez segített önnek abban, hogy bűntudat nélkül ehessen meg egy ötszázas menüt a mekiben, arra gondolva, "A fogyókúrás Facebook-csoportban láttam egy motiváló képet egy sajtszószos nachos-t szájába csorgató vonzó nőről, hogy "Mindenki megérdemel egy kis bűnözést", én is megérdemlem!" Akárhogy is legyen, ne hagyja tovább, hogy hizlaló kajával vagánykodó vékony nők befolyásolják döntéseit: 

EGYTŐL EGYIG HAZUDNAK!

A gyanút tudat alatt régóta érleljük magunkban mi is, de a You didn't eat that(=Nem etted meg) névre hallgató Instagram-profil részletes képi dokumentációjával minden kétségünket felszínre hozta, majd kizárta belőlünk azokat. A projekt lényege: képeket posztolni olyan modellekről vagy híresen vékony csajokról, akik zsíros, kalóriadús és egészségtelen kajával pózolnak, és lazán rávilágítani az igazságra, mekkora kamugépek.

Kezdetnek nézze meg például Karlie Kloss-t, Taylor Swift szupermodell hasonmását, . Ha csak úgy megnézné, azt gondolná, "Hm, hát jó, finom lehet ez az epershake, milyen szép ez a lány", de ha tényleg végiggondolja, ugye, mennyire evidens, hogy az emésztőszervrendszerén teljesen biztosan nem haladt át ez az epershake? Egyébként gondolkodott már azon, hogy a hírességek is emberek, gyomorral, bélbolyhokkal és aranyérrel?

Karlie Kloss did not drink this milkshake

A photo posted by No you didn't! (@youdidnteatthat) on

Ha Kloss túl hihető, akkor nézze meg például Vanessa Hudgenst. Beveszi, hogy azért simogatja ennyire látványosan a hasát, mert  ízlik neki ez a hotdog, tehát MEGETTE?!? 

#vanessahudgens did not eat this hot dog

A photo posted by No you didn't! (@youdidnteatthat) on

Ha elhiszi, elhiszi. De Miranda Kerrből csak nem nézi ki, hogy lábait sült krumplival nyújtotta végtelen hosszúra, mert ha igen, akkor ön, érti, szóval önnél nem szakadt be vagy repedt szét a monitor attól, hogy mekkora egyértelmű KAMU?

I don't know much but I do know that #mirandakerr did not eat that

A photo posted by No you didn't! (@youdidnteatthat) on

Gondolja, hogy aki tudja, milyen íze van a sült krumplinak és nem utálja, ilyen közömbösen és mértéktartóan fog meg egy _ketchupos_sült_krumplit? Heidi Klum krumpliját tutira valamelyik biztonsági alkalmazott ette meg a fénykép elkészítése után.

#heidiklum didn't eat this fry. The last time she had a fry was 1989.

A photo posted by No you didn't! (@youdidnteatthat) on

A youdidnteatthat néha mondjuk téved, például ezzel a képpel is vitába kell szállnunk: teljesen biztos, hogy a diétagyűlölő Chrissy Teigen igenis ágyból zabálta a KFC-t John Legenddel.

Chrissy Teigen did not eat fried chicken

A photo posted by No you didn't! (@youdidnteatthat) on

Ez viszont nagyon nehéz. Esélytelen, hogy Cara Delevigne megette ezt a hamburgert, és mégis esélyes, mert ő tiszta bolond. Úgy döntöttünk, elhisszük neki.

Cara Delevigne did not eat this burger

A photo posted by No you didn't! (@youdidnteatthat) on

Ha olyan mohón akarja falni a további képeket a magukat falánknak tettető modellekről, amennyire mohónak a falatozást ezek a modellek tettetik, nézegesse a youdidnteatthat-et!