Tényleg alig van szórakoztatóbb jelenség a Facebookon, mint az Éjjel-nappal Budapest oldalának hozzászólásai: a felhasználók ijesztően magas százaléka ugyanis valóban úgy gondolja, hogy amit a képernyőn lát, az a valóság

Na de gyorsan elmagyarázzuk, legutóbb mi sokkolta ezeket a rajongókat, igyekszünk rövidek és egyértelműek lenni. A kvázireality forgatókönyve szerint Marci végre összejött Evelinnel, nagyon cukik együtt, hót szerelmesek. Viszont Maja is szerelmes Marciba, úgyhogy egyik éjjel leitatta a pasit, másnap pedig azt hazudta neki, hogy lefeküdtek egymással. Marci karaktere nem egy okos fiú, úgyhogy be is vette, hogy emlékezetkiesése volt, azért nem emlékszik a hancúrra. Ezt Evelin is így gondolja, úgyhogy pillanatnyilag Marci a rohadt szemét állat, és örihari van. 

Több se kellett a Facebook népének, nekiestek Majácskának a közösségi oldalon, Evelint pedig FIGYELMEZTETTÉK ARRA, HOGY MAJA CSAK HAZUDIK. Igen, ez teljesen komoly, 2015. júliusában, a felvilágosult Magyarországon. 

„Szerinted ha egy férfi olyan részeg, hogy nem emlékszik másnap semmire, akkor tud szexuális kapcsolatot létesíteni bárkivel? Szedd mar össze magad" – írta Evelinnek az egyik néző, aki ezek szerint azzal tisztában van, hogy full részegen nem áll fel, de simán gyűjtést szervezne Isaura felszabadítására, ha az menne esténként az RTL Klubon. 

„Nem feküdtek le, Maja csak szét akar titeket választani mert szerelmes Marciba és be is vallotta neki. Adj neki még egy esélyt már csak azért is hogy Maja látja hogy erősek vagytok" – írta egy másik kommentelő, aki ezek szerint reménykedik abban, hogy Evelin olvas Facebookot és megtudja az igazat. 

A felháborodott nézőket egyébként folyamatosan felvilágosítják mások, hogy ez csak egy sorozat, köze sincs a valósághoz, de az alábbi hozzászólás alapján nincs túl sok remény arra, hogy fel is fogják: 

„Evelin Te kis but5a nem látod milyen kígyó a Maja? tudom ez egy forgartókönyv alapján készült de van ilyen a valósságban is szemmel járjj ésszel gondolkozz!!!!!!!!!!"

:DDDDDDDDD

Ide kattintva elolvashatja a többi gyöngyszemet is.