horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

hopyhe.png

A 165 kilós magyar sztripper Angliában akar popsztárként befutni

2015.07.08. 20:51
És ezt nekünk a Daily Mailből kell megtudnunk!!

Szóval ez a 34 éves magyar hölgy itt az alábbi videón úgy gondolta, itt az ideje nemzetközi szinten is befutni, ezért készített egy számot, meg egy hozzá tartozó videóklipet, amiben egy áttetsző, strasszos kezeslábasban vergődik. Pont olyanban, mint amilyet Britney Spears viselt a Toxic című klipjében.

A Daily Mail egyébként azt írja, hogy a 165 kilós, Snowflake néven ismertségre vágyó hölgy célja az, hogy Lady Gaga és Katy Perry mellett emlegessék őt, mint énekesnőt. De a legjobb nem is ez, hanem hogy

itthon Hopyhe(!!!) néven vetkőzött eddig,

és nálunk is szerepelt már öt évvel ezelőtt egy egészen elképesztő galéria erejéig, amit itt alább meg is nézhet. Óvatosan kattintson, mert tényleg erősen 18+-os a tartalom!

Sőt, Hopyhe akkora sztár, hogy Dynamic és Curtis egyik klipjében is táncolt már.

Amúgy meg egész vicceseket mondott a Daily Mailnek adott interjúban. Például hogy szerinte úgy néz ki, mint Britney Spears tizenöt gyerek után, és hogy tökre nem mellékesen nevét az Ace Ventura elveszett delfinje után kapta.

vZQQWG.gif

Végre egy igazi magyar siker!!!