Igazi családias sztriptízversenyen voltunk, ahol a három versenyző közül az egyik bőven száz kiló fölött volt, a másik még sosem vetkőzött, a harmadik meg ránézésre profi rúdtáncos volt. A végeredményt nem volt nehéz megtippelni, bár a nehézsúlyú Hopyhe majdnem romba döntötte az egészet, amikor megsértődött arra, hogy véletlenül Hógolyónak szólították.

A Miss Hotel és a Miss Police szürreális szervezői köre újabb csodás eseménnyel ajándékozta meg a budapesti éjszakát, méghozzá egy olyan sztriptízversennyel, ahol összesen három induló volt: a nehézsúlyú Hopyhe, a még sosem vetkőző Wendy Black és a láthatóan profi Renée Richardson.

Az est házigazdája Monique Covet volt, aki elmondta a versenynek az a célja, hogy színvonalasabb produkciók kerüljenek a különféle éjszakai bárokba. Az mondjuk nem volt világos, hogy mitől lesznek jobbak a produkciók, ha olyanokkal reklámozzák őket, akik inkább a vetkőzés extrém részét képviselik, illetve sosem vetkőztek még.

"Még gömbölyödik, mert még elég fiatal" - konferálta fel Covet a Boráros térnél található állóhajó vendégeinek a 19 éves Wendy Blacket, akiről az is kiderült, hogy még sosem dobta le a ruháit tánc közben. A tánc közben a nem kifejezetten bizalomgerjesztő, alviláginak ható hely közönségét arra buzdította az egykori pornós, hogy vegyék rá Wendyt a teljes vetkőzésre.

Wendy Black végül nem vette le a melltartóját, a bugyi is maradt. A második versenyző viszont minden igényt kielégített, Hopyhe nem volt szégyenlős, ledobott magáról minden ruhát, és úgy rázta méretes testét, hogy abba beleremegett a rúd, a színpad és talán az egész hajó is.

Hopyhe, az agyakban mély lenyomatot hagyó vetkőzése után egy igazi profi következett, Renée Richardson, aki megmutatta, hogy a rúdtánc tökéletesen helyettesíthetné a ritmikus sportgimnasztikát az olimpiai számok között.

A harmadik versenyző után viszont kicsit megtorpant az addig sem túlságosan pörgő verseny. Kiderült, hogy összesen három induló van, de hogy ne húsz perc után legyen vége az egésznek, úgy döntöttek, mindenki mehet még egy kört. Ettől a bejelentéstől joggal tartott mindenki, aki korábban látta már Hopyhe meghökkentő produkcióját.

A buli nem igazán akart beindulni, hiába tett meg mindent a DJ, hogy úgy érezze magát a megjelent ötven ember, hogy éppen a Balaton Sound nagyszínpadánál nézik az őrjöngő tömegben a színpadon vonagló lányokat. "Kerestük a tracket, de folytatjuk ezerrel!" - kiáltotta a pultból a DJ egy néhány másodpercet technikai néma csönd után, majd másodszor is felkonferálták a hullámzó Hópihe után Renée Richardsont, aki ezúttal az Operaház fantomjának emléket állítva lepelben, és a musical zenéjére vetkőzött.

A versenyt természetesen Renée Richardson nyerte meg, de a díjátadó majdnem botrányba fulladt, amikor az egyik szervező véletlenül Hógolyónak szólította Hopyhe művésznőt, aki ezen jól láthatóan megsértődött, egy pillanatra úgy tűnt, hogy nem fogja átvenni a neki szánt rózsát és vásárlási utalványt, amikor a jó helyzetfelismerő Monique Covet közbeavatkozott és korrigálta a nyelvbotlást.