Három okunk is van azt mondani, hogy ilyen jó lapszáma egyszerűen még nem volt a Story magazinnak.

Az első, hogy Varga Izabella színésznőt a címlapon felül még összesen négy oldalon tekinthetjük meg alulöltözött állapotban. Őszintén szólva semmit sem mond el, amit ne nyilatkozott volna az utóbbi időben (sokat fogyott, mert mozog, és odafigyel arra, mit eszik, de csak azért, mert úri kedve így diktálta, és fogalma sincs, hány kiló), viszont eszméletlenül jól néz ki.

A második: ugyancsak a címlapra került Rogán Antal neje, Cecília, akiről kiderült, hogy saját szexis fotóiból készíttetett albumot, de ezt a cikk bevezetője felülmúlhatatlanul mondja el. „Titokban minden nő egy királylány. A tükörben legszívesebben azt látnák, ahogy lebben a szoknya, csillan a rúzs, a napsugár pedig hanyatt esik a rakoncátlan tincseken. Rogán Cili számára megadatott, hogy átélje ezt az élményt: titokban fotóalbumot készíttetett magáról politikus férje számára! Azt mondja: az ízlésesen szexis fotók óta még izgalmasabb lett a kapcsolatuk.”

Mondjuk, ha a jobb felső sarokban látható sztrippercipőt, vagy a kétszer fél oldalt elfoglaló, majdnem-seggvillantós minimálpucsítást nézzük, akkor nyilvánvalóvá válik, hogy van ebben a nőben valami huncutság.

Bónusz: Puzsér Róbert, aki szeretné, ha szeretnék, és aki szeretni fogja, az biztosan elfogadja ezzel a photoshopbajnokság-különdíjas tupírral is. (Alighanem az történt, hogy kócos volt a képen, amelyből kivágták, úgyhogy kicsit eldolgozták a fotó széleit, és ez lett belőle.)