A nyár elején újult erővel tekintjük meg, mit írt a héten a Story-Hot!-Best magazinok szentháromsága, hiszen ez a bulvárlapok szezonja: a Balaton partján, a vonaton, a hétvégi, teraszos dögléskor és a Dagály strandon is ott virít mind.

Hot!

A címlapon Liptai Claudia színésznő és lánya, Gesztesi Panka. Mindketten kedves és szép emberek, elég viccesek is. Másnak is boldog a családi élete: Muri Enikő énekesnő jövőre férjhez megy, méghozzá a vőlegényéhez.

Szakmailag arról számolhatunk be, hogy Erős Antónia és Szellő István, akik együtt vezetik az RTL Klub híradóját, nehezen egyeznek meg, hogy menjen-e a klíma, mert a férfi zakóban, a nő blúzban ül a stúdióban.

Továbbra sem bírnak leállni Demcsák Zsuzsa válásának történetével, mondjuk mi meg feszt arról írunk, hogy hogy néz ki a műsorvezető, szóval.

Story

Címlapon Majkáék családja, merthogy Majoros Dundika Hajnalka elkapta a rotavírust, és nagyon rosszul volt. De már jól van, a gyerekük pedig továbbra is helyes. Tovább jó hírek: Hujber Ferenc azért nem dug félre, mert félredughatna. Valószínűleg ezt jelenti emberül az, hogy hűségessé tette a nyitott házasság.

Egyéb családi idill Szinetár Dóráéknál tapasztalható: a színésznő és a szerelme összeköltözik Szinetár szüleivel és a fiával, illetve az ő barátnőjével. „Az összeköltözés és a házasság azért fontos, mert megerősítjük a szándékot, hogy együtt éljük az életünket, és ez biztonságérzetet ad.” És hogy ki a bulikirály? Kivételesen nem Rogán Antal és családja szerepelnek egy bulvárhetilapban, hanem Gyurcsány Ferenc. „A mai napig, ha buli van Gyurcsányéknál, ő a hangulatfelelős.”

Ebben a lapban foglalkoznak a legtöbbet az evéssel. Egyrészt az emberiség 76 százaléka nem eszik elég kék színű élelmiszert, másrészt Varga Izabella színésznőt is elérte a fitneszláz, és most ő is paleózik, edz, tudatos. Legközelebb akkor szólunk, ha egy híres nő nem így tesz. Egyébként Varga nagyon csinos. Végül pedig „Mádai Vivien és férje, Zoltán citromszirupos szelet” - szól a heti recept címe. Amelyet egyébként biztosan elkészítek holnap.

Szomorú események: Mans Zelmerlöw, az Eurovíziós Dalfesztivál idei győztese fel akarta szedni Boggie-t, de ő házas, úgyhogy nem jött össze. Egy fokkal csúnyább történet, hogy Damu Roland egyik cellatársa interjút adott a színésszel közösen töltött börtönidejéről. Mivel azt mond, amit akar, úgyse lesz tanúja, ezért nem is foglalkozunk hosszabban azzal, mit mond: a lényeg, hogy szerinte Damu hazudik, és nem szeret fürdeni.

Best

Cserpes Laura és Berki Krisztián médiahack voltak. Ez van, mi is elhittük. Persze Cserpes ezt nem így mondta, hanem: „voltak persze szép pillanataink, de az időhiány megakadádályozta, hogy el tudjunk mélyülni ebben a viszonyban, és szorosabbá válhasson a kapcsolatunk, úgyhogy tulajdonképpen még az ismerkedés szakaszában véget ért”. Másnak szerencsére sikerült az elmélyülés: Szíj Melinda 42 évesen jött össze egy rajongójával, akit egy koncertjén ismert meg. De nem azonnal, mert „akkor még nem voltam felkészülve egy kapcsolatra”.

Oszter Sándor és az unokája, Hunor a színész diósjenői birtokán hagyták, hogy végigfotózzák egy napjukat. Egy mondat mutatóba: „A sármos, örökifjú színész épp délelőtti kávéját kortyolgatka, amikor berobban a szobába a kislegény.” Ugye, hogy elég volt ennyi? Menjünk tovább, Kárpáti Rebeka szépségkirálynőszerűség (modell, most épp a Jóban rosszban szereplője) gondolatait idézzük: „Csak néhány éve kezdtem el nőcisen öltözködni, korábban igazi kis tróger voltam”. Most viszont „igazi kis keverősmanci”, arcpakolásokat készít magának házilag.

A végére hagytuk a súlyosat: a gólyatábori erőszakoló, K. Szilárd anyja, miután kiderült, mit tett a fia, hetekig alig mert utcára menni, fogászt, fodrászt váltott és elköltözött máshová. Tehát tiszta sor, hogy most arcát vállalva adott interjút. És hogy lássák, milyet, szó szerinti idézet következik.

De ki is valójában ez a fiatalember, aki tizennégy évesen németből és angolból középfokú nyelvvizsgát szerzett, gimnazistaként számítógépes programot írt, imádta a könyveket, csodálatosan zongorázott, tehetséges fotósként zenekaroknak klipet forgatott? Egy éve pedig az ország ellensége lett, nyugdíjas szülei ma is bujkálni kényszerülnek. „Dehogy szörnyeteg az én kisfiam, aki otthon négyezer kötet között nevelkedett.”.