Maria Sarapova és Serena Williams neve azért azoknak is ismerős, akik nem rajonganak fanatikusan a teniszért, hiszen a sport két világklasszisáról van szó, akik már régen belekeveredtek a celebek halmazába is. Így nem véletlen, hogy a wimbledoni torna női egyes elődöntőjében ők néztek egymással farkasszemet, de az állatos hasonlatok mentén tényleg inkább a cicaharc a megfelelő kifejezés. (A meccset egyéb ként Williams nyerte.)

A két nő viszonya ugyanis egy pasi miatt vált szinte kibékíthetetlenné, így nemcsak ellenfelekként, de ellenségekként állnak minden alkalommal pályára – írja a Daily Mail.

A férfi pedig nem más, mint a szintén teniszező Grigor Dimitrov, aki tulajdonképpen Sarapova miatt hagyta el Williamst, legalábbis néhány bennfentes ezt állítja.

A bolgár teniszező és Williams 2012 elején jött össze, bár már korábban is ismerték egymást, hisz mindkettejüket a francia Patrick Mouratoglou edzette. Aztán Dimitrov edzőt váltott, és barátnőjét is kirúgta. Ekkor került képbe Sarapova.

Serena Williams összeomlott, egy pár hónappal későbbi interjúban arról beszélt, hogy nem akar többet randizni sem, mert még egy ekkora csalódást képtelen lenne elviselni.

A két nő ezután már nem csak a pályán adogatta egymásnak a magas labdákat, de a sajtóban jöttek-mentek az ellenséges üzenetek, Sarapova végül azt is világgá kiáltotta, hogy Williams titkos viszonyt kezdett edzőjével, Mouratoglouval. (Ez egyébként három éve tart, kisebb-nagyobb szakításokkal.)

Ami a teniszt illeti, ott egyelőre Sarapova áll vesztésre, ugyanis 19 találkozójukból eddig 17-et Williams nyert az elmúlt 11 évben.