Hétfőn olyan eseményre kaptunk meghívót, hogy abban a másodpercben nyomtunk a válasz gombra, amint megláttuk a levél tárgyát: 

közös bográcsolás a Schobert családdal! A nagy bejelentés!

A levélből nagy örömmel tudtuk meg, hogy a Schobert család sok szeretettel hívott meg többek között bennünket is a Kopaszi gátra bográcsolásra, – innen jelentkezünk ebben a pillanatban is– ahol valamit be fognak jelenteni.  

„Az ebéd után biztosan erről fognak szólni a hírek.

– ez is a sajtóközleményben állt, ezért mi nagyon reménykedtünk abban, hogy a nagy bejelentés a negyedik Schobert-gyerek érkezése lesz, mert eléggé össze vagyunk zavarodva, akarnak-e most ők negyedik gyereket vagy nem, de aztán végül kiderült, a nagy hír nem az, hogy a frissen lesérült Rubint Réka terhes, mert nem az.

Mi derült ki akkor hát?

  • Új, víz alatti üzlethelyiség nyílik a balatonfüredi strandon? – Nem!
  • Új, földön kívüli üzlethelyiség nyílik a Plútón, ahová nemrég érkezett meg a szonda? – Nem!
  • Bevezetésre kerülnek a vegán Update-termékek, amelyeknek szellemisége szöges ellentétben áll a három hónapja bevezetett paleo termékcsaládéval? – Nem!

Mi más derülhetett ki akkor?!?!

Hát az, hogy Schobert Norbert könyvet ír! Konkrétan azt mondta, ezzel a kötettel úgy száll szembe a világgal, mint Luke Skywalker a Halálcsillaggal. A címe: A nagy kalóriahazugság.

A könyvbejelentést összekötötte azzal a fontos infóval, hogy egy Bacskó Péter nevű fiút nyolcvan kiló túlsúlytól szabadított meg.