Már megint mi ez?

Megnéztük, mit írt a héten a Story-Hot!-Best szentháromsága, és kiszedtük belőle a lényeget. 

Story

Címlapon Pécsi Ildikó színésznő és még-menye, Pártos Csilla. Róluk azt kell tudni, hogy régen jóban voltak, most meg már nagyon nem, és hónapok óta arról írnak a hetilapok, hogy milyen csúnyán válik Pécsi fia és Pártos. A konfliktus oka ismeretlen, viszont állítólag mindenféle ingatlanüzelmekkel és egymás kisemmizésével járt. Mivel azonban ezeket az állításokat sem névvel, sem arccal nem vállalja senki, talán ugorjunk.

Ugyancsak címlapon „6 pasi, akitől melegünk lesz”, ez a tegnap már emlegetett összeállítást jelenti, amelyben ennyi híres férfi tekinthető meg, alul farmerben, felül vazelinben (ránézésre egy deci jutott mindenkinek, a csicsogós mellkasok kongresszusán járunk). 

A képösszeállítás rengeteg kérdést vet fel, például: 

  • ki szúrná annyira a 77 éves Koncz Gábort, hogy nem érdekli még a lelkivilága se? 
  • Csórics „Barátokköztrudija” Balázs miért nem hajlandó szelfizni?
  • Dudás Miklós kajakozó hastájéki izmait fonottkalács-specialista alkotta? 
  • Delhusa Gjonra miért nem egy méretben megfelelő nadrágot adtak? 
  • Rippel Ferenc vajon hogyan szőrteleníti a hónalját?
  • miért csak Vastag Csabán van cipő, és miért nem dolgozták el szépen rajta a színeket, hogy ne foltokban legyen okkerszínű? (És övé-e az a szép, cherry sunburst Gibson, amit kérek szépen?)

Ezekre nincs válasz. Kiderül viszont a lapból, hogy az egyik szerző szerint Alföldi Róbert jó fej lett, mióta közölte a nyilvánossággal, hogy a férfiakhoz vonzódik. Egészen merész megközelítése ez a kérdésnek, de hát a cikket jegyző biztosan régóta ismeri Alföldit, akiről olyanokat ír, hogy „felismerte: ha tovább alakoskodik [WTF], élete legrosszabb szerepét kényszeríti magára”, „egy szó mint száz: a színész-rendező nagyon jó fej lett, mióta felvállalta másságát. És ez a változás a karrierjén is érződik” meg hogy „elárulta: igaz volt a hírbe hozás”, amihez gyomor kell, stilisztikai érzék pedig nyilvánvalóan nem.

Tovább: Wolf Kati gyerekei aranyosak, Tatár Csilláé pedig biztosan az lesz. Edvin Marton zakót vett a tangapapucshoz a Balaton Soundra, és sok híres embernek vannak rémálmai. Madár Veronika színésznő pedig megfőzte a férjét, és „petrezselymes bulgursaláta csirkemellel” lett belőle.

Hot!

Tatár Csilla várandóssága elején fura dolgokat kívánt: „reggelire mindig sós perecet savanyú káposztával, ebédre paradicsomlevest pizzával, vacsorára pedig savanyúságot ettem. Szerintem ezzel semmi baj, sőt a korábbi étrendjével sem: „ezelőtt folyton tatár bifszteket [nudge-nudge], húsokat, kolbászt és szusit evett”.

A magazin betekintést enged Lovasi András szerelmi életébe, a zenész, illetve szerelme megszólalása nélkül. De talán még jobb az a cikk, amelyben egy magyar énekes névtelenül (!!!) leplezi le: igazából a férfiakat szereti. Őszintén reméltem, hogy a következő cikk egy olyan meg nem nevezett emberről fog szólni, aki még meg sem szólal, és ki sem derül, mi van vele, de nem, Bódi Sylvi osztja az észt arról, hogy a „közösségi médiázás” hülyeség, és „egyszer csak vége lesz ennek az eszement selfie-zésnek”.

A hét történetét Cseke Katinka színésznő szállítja, akinek rejtélyes kapcsolata van a francia nyelvvel.

  • Pár éve úgy ébredt fel, hogy tudta, egyszer majd olyan helyen fog élni, ahol az emberek franciául beszélnek, ő pedig az előző életekről szóló könyvéből fog megélni, és lesz egy férje, akinek két gyereket szül;
  • Aztán jött egy tisztánlátó, és ugyanezt mondta;
  • Aztán beiratkozott egy francia nyelvtanfolyamra, ahol a tanár azt mondta, olyan, mintha tanulta volna a nyelvet, pedig nem;
  • Ám mindezek előtt, 1999-ben zsírleszívást végeztek a térdén, és műtét közben felébredt, és franciául beszélt, pedig nem tud.

Egyéb hírmorzsák: Bódi Gusztinak romlottak a leletei, mert sok pörköltet és káposztát eszik, viszont nem fut. Kern András pacemakerében hétévente kell elemet cserélni, és láthatóan idegesíti, ha ugyanazokat a kérdéseket teszik fel neki, amelyekre már sokszor válaszolt. Kiss Ramóna szeretné, ha hosszabbak lennének a lábai.

Best

Címlapon piszkoskodás megy Demcsák új kapcsolatával, tessék, többet nem is idézünk a történetből.

Egyéb hírek: Havas Henrik odavan az unokáiért, amit jó tudni, Kulcsár Edina szépségkirálynő tud padlizsánkrémlevest készíteni, Cserpes Laura pedig rendkívül gondterhelten tud nézni egy búzamezőn. Demjén Rózsinak elég vicces a majmos pólója, és örült volna, ha születik gyereke, de nem. Xantus Barbara pedig szakított a fiújával.