Plasztikai sebész rakja rendbe Nóci arcát

2015.07.22. 07:03

Arcplasztikára is vállalkozik Czifra Noémi, hogy eltűntesse az elmúlt évek mélyrepülésének nyomait, írja a Bors. A Való Világ egykori műsorvezetőjéről az utóbbi időben csak rendőrségi ügye, és rettenetes soványsága miatt lehetett hallani, ám a lap szerint most újra tele van életkedvvel, és tervekkel. Egy új dallal már bepróbálkozott a közelmúltban, most pedig arcát szeretné rendbehozatni.

„Még sosem csináltattam ilyet, nem tudom, milyen lehetőségeim vannak. Kíváncsi vagyok, egyáltalán mit mond a doktor úr. Szerintem nincs ebben semmi, teljesen vállalható. Egyrészt negyven elmúltam, az egy dolog. Ám az elmúlt évek mély nyomot hagytak az arcomon" - nyilatkozta a Borsnak Czifra.

„Egy óriás hullámvasúton voltam, amiben egyébként mindenki ül, csak nem tud róla, vagy most ül bele éppen. Ez meggyűrt engem rendesen. Beguggolt az arcom, na! Ha fáradt vagyok, ez különösen látszik" - tette hozzá.

Az, hogy pontosan milyen plasztikai beavatkozás segít majd ezen az arcon, egyelőre még ismeretlen, de a plasztikai sebész szerint akár aranyszálakat is kaphat bőre alá.