22 éves korában hónapokig tartó kóma után vasárnap éjjel Bobbi Kristina Brown meghalt az Atlanta melletti hospice házban. A halál pontos okát egyelőre nem közölték. A CNN úgy tudja, hogy a lánnyal voltak szerettei a halál időpontjában.

Most már békében van Isten karjaiban. Szeretnénk még egyszer megköszönni mindenkinek a hatalmas szeretetet és támogatást, amit az elmúlt néhány hónap alatt kaptunk

-áll a család közleményében. Bobbi Kristina Brown, Whitney Houston és Bobby Brown közös gyermeke. Január 31-én találtak rá eszméletlenül a fürdőkádjában és hónapokig tartották mesterséges kómában. Később egymásnak ellentmondó hírek érkeztek a családtól a lány állapotát illetően, és a család is egymást marta, hogy ki nyilatkozzon és mit, ráadásul a lány haláltusája része lett a családról forgatott realitynek is. Hogy mi történt igazából Bobbi Kristinával most sem lehet tudni, halála ügyében a rendőrség is vizsgálódik, mert furcsa sérülésnyomokat találtak a testén. Végül a család együtt döntött arról, hogy leveszik a lélegeztetőgépekről, és átszállítják egy hospice házba. Sokak már akkor Bobbi Kristina Brown halálhíréről beszéltek, amikor egy fehér sátrat húztak fel a ház előtt, de később is sokáig találgatták, hogy életben van-e még a gyermekkora óta hírességnek számító lány.