Ma is úgy ment strandra, hogy elfelejtett magával szép, színes magazinokat vinni? Semmi baj, itt van mindhárom!

hát nektek meg mi bajotok van?

Ez a Velvet viszonylag rendszeres hetilapszemléje, amelyben osztozunk a Story, Hot! és Best magazinok nyújtotta izgalmakban. Korábbi epizódokat itt talál.

Story

Címlapon, hogy Görbe Nóra halálán van, de nyugi, megírtuk, hogy mégsincs halálán, ami sejthető volt azért. Ugyancsak a címlapon Pataky Ufóvadász Attila és felesége, a nevük alá azt írták: „lett két kislányunk!”. Ez nem igaz, a gyerekek Patakyné barátnőjének lányai, akikre pár hétig vigyáznak. A jobb alsó sarokba még odafért az a kérdés is, milyen kapcsolat van Gyárfás Tamás és Demcsák Zsuzsa közt. Megmondjuk: szakmai.

Mindezeknél sokkal érdekesebb, hogy Király L. Norbert, az átváltozáskirály maga is belátja, gyakorlatilag mindenre alkalmatlan, még arra is, hogy családi életet éljen. Nem mi mondjuk, ő: „az X-Faktor után ingatlanosként próbálkoztam, nem sikerült. Korábban edényeket árultam, de egy darabot sem sikerült eladnom. Be kellett látnom, hogy még arra is alkalmatlan vagyok, hogy rásózzak valakire egy lábost. Voltam még pályázati tanácsadó, telemarketinges, és sok minden más. Nem működött semmi. Rá kellett döbbennem, hogy én tényleg csak a showbizniszhez értek.” Ő tudja.

Lapozgatás közben kiderül, az új, földszerű bolygón lehet, hogy olyan lények élnek, mint Jar Jar Binks, a Konyhafőnök tavalyi második helyezettje nemrég szakított, Hevesi Krisztina szexuálpszichológus pedig provokatívan a tanári asztalra pakolja a párducmintás retiküljét, amikor az egyetemen tanít. (Mi lehet provokatív egy táska odatevésében? Kigurul belőle három műfarok, vagy mi?) Dolly soha nem plasztikáztatott, és nem is fog, viszont van három dobbermanja, két West Highland White Terrierje, illetve három macskája. Mindezek között nem tisztázott, van-e összefüggés.

A következő oldalon egy cikknek álcázott hüvelykúpreklám, még a tördelése is pont olyan, mint bármelyik cikké a lapban. Egy kétoldalas összeállításból kiderül, Nótár Mary énekesnő harminc éves, de tizenhatnak néz ki, Bényi Ildikó, a Kívánságkosár műsorvezetője pedig szeretné, ha a 18 éves lánya is aranykalászos gazda lenne. 

Hot!

Címlapon Liptai Claudia és a szerelmi élete, amelyről nem ő nyilatkozik, úgyhogy talán hagyjuk is. Kicsiben Gesztesi Károly is odafért, akinek lehet, hogy átok ül a szerelmi életén, de csendben jegyezzük meg, hogy az is lehet: ő ront el valamit.

Az újságba lapozva Gombos Edina évekkel ezelőtti, Nők Lapjában megjelent ezointerjúját olvashatjuk el, a lényeg: ha egy gonosz kubai rontást küld ránk, tartunk szerencsehozó magvakat a pénztárcánkban, a gyerekre meg szemmel verés ellen rakjunk spéci kitűzőt. Fluort nem zavarja, hogy bugyikkal dobálják negyvenes nők, Kiss Ramóna (színésznő) pedig bármin elsírja magát. Ada, aki egyébként még mindig iszonyú jó csaj, nem mutat be mindenkit a fiainak – tiszta szerencse, rohadt körülményes lenne úgy mindannyiuk élete.

Best

Címlapon Vastag Csaba fürdőgatyában, hála a Jóistennek, múlt héten nem is volt kedvem szemlét írni, mert a zenészről egy lap sem közölt kevésruhás képeket. Az interjúból kiderül, nagyon sokat foglalkozik a keresztlányával és a lány öccsével, akik nagyon szeretik. A félpucér, kisgatyás és nedves inges fotók szerintem még nem merítettek ki minden lehetőséget – 300 ezer rajongó nem tévedhet, kíváncsian várom a jövő hetet!

Néhány oldallal odébb kiderül, Gajdos Attila, a ShyGys Julian nevű tagja azért olyan kölyökképű, mert „energiagyógyászattal foglalkozik, ami őt is egészségesebbé teszi. Szerelmét, Ildikót is egy spirituális találkozónak közönheti, és az énekes szerint a kislányuk, Viki érkezésével hatalmas pozitív energiaforrás került az életükbe.” Szóval akkor nyilván ez is gyógyító hatású.

Gálvölgyi János és Gács Judit házasságában voltak „gálhegyek és gálvölgyek is”. 

Melléklet

Csajozási tippek Vörös Attila gitárostól, aki egyébként az Éjjel-Nappal Budapest című sorozatban játszik egy Dávid nevű embert.