A rosszindulatú internetes kommentek nem az a műfaj, amit hosszasan kell magyarázni, azonban ezek is lehetnek viccesek, például azért, mert a valóságtól teljesen elrugaszkodottak, vagy azért, mert szőrszálhasogatóak, és annyira mélyen rosszindulatúak, hogy már megsértődni sem lehet rajtuk.

Ezt a jelenséget valószínűleg minden celeb ismeri, mi azonban valamiért Sarka Kata fotói alatt merültünk el a gonosz kommentek szórakoztató világában, ez persze nem csoda, hiszen a nő mostanság rengetegszer volt az újságban, mert vagy a bikinijével, vagy újra a bikinijével, vagy a lázas gyerekével, az egészséges életével, cégével vagy teniszezésével foglalkoztunk. 

Mindez azért történt, mert olvasóink többsége szereti tudni, mi történik éppen Hajdú Péter feleségével, egyes emberek azonban kifejezetten nem, véleményüket pedig nem palástolják – ezekből az igen szórakoztató kommentelőkről készítettünk egy szórakoztató kis összeállítást most önnek, Sarka Kata kommentelőinek, Sarka Katának, és mindenki másnak.

Kezdetnek ismerje meg Vilmost, aki nem tartja valami nagyra azt, ahogyan Sarka Kata és Hajdú Péter szórakozik,

majd folytassa utazását a kommentek világában Carennel, aki szerint Sarka Kata túl sokat foglalkozik magával, holott az asszonynak a családi tűzfészek és a gyermekek szeme fényének őrzése lenne a feladata a nap minden percében!

De ha ez nem nyerte el tetszését, ismerjen meg egy velejéig jóságos embert, Bettinát, aki ugyan _sima mezei ember_, mégis sokkal többet adakozott, és ezt nem rejtette véka alá, elvégre a jó ember legfőbb két ismérve, hogy gyűlölködik és henceg.

Szerencsére vannak őszinte típusok is Sarka Kata kommentelői között, akik nem titkolják, mi a megalapozott véleményük azokról a nőkről, akik nem elég, hogy sikeresek mernek lenni, még híresek is,

de szerencsére azokból a klasszkus kommentelőkből sincs hiány, akik ugyan gyűlölik Sarka minden tevékenységét, mégis belájkolják az oldalát.

Henrietta azzal is megelégszik, ha tudathatja Sarka Katával, hiába van aranyos gyereke és kutyája, ha képes elgépelni egy szót,

György pedig egy éles váltással kalauzol át minket Sarka Kata kommentelőinek szélsőséges világán a mély szeretetig, és a kommentig, amit a rajongástól elvakult szív tesz ilyen tökéletessé:

Nem mindenki gyűlöli tehát Sarka Katát, sőt, elmondható, hogy aki nem gyűlöli, az odavan és szenvedéllyel rajong érte,

így van ezzel az örökérvényű igazságot megfogalmazó, őszinte Endre és így vagyunk ezzel mi is. 

<3