Minden, amit eddig tudni lehet Jennifer Aniston titkos esküvőjéről

2015.08.07. 12:40

Bár hivatalos közlemény még mindig nincs (talán nem is lesz), de most már lassan tényként kezelhető, hogy Jennifer Aniston és Justin Theroux szerda este összeházasodott Bel Air-i otthonukban.

A Yahoo gyorsan össze is szedte az eddig elérhető friss információkat, és ez a lista nyilván szépen bővül majd.

Bár az elmúlt években szinte folyamatosan keringtek hírek a pár állítólagos esküvőjéről, valahogy mégis sikerült titokban tartaniuk a valódi ceremóniát, ami hivatalosan Theroux születésnapi bulija volt. Ám egyes információk szerint - bár még a személyzet nagy része is szülinapi bulira készült - a híres vendégek pontosan tudták, hogy lagziba mennek.

A lista igen impozáns:  Courteney Cox, Lisa Kudrow, Tobey Maguire, Ellen DeGeneres, Portia de Rossi, Jimmy Kimmel, Howard Stern, John Krasinski, Emily Blunt, és Jason Bateman is jelen volt a 70 meghívott között, a fotókat pedig maga Terry Richardson készítette.

Az esküvői ruháról nem hogy kép, de nagyon információ sincs, mindössze annyit lehet tudni, hogy a pár gyűrűit Tobey Maguire felesége, Jen Meyer tervezte. Aniston kutyái is kellő eleganciával vettek részt a nagy eseményen, ugyanis a színésznő előtte luxuskezelére vitte az ebeket a Los Angeles-i The Spa Dog központba, manikűrre, aromaterápiára és egyéb kezelésekre.

Az esküvői menüről már sokkal több részlet szivárgott ki, a vendégek csirkét, halat, carbonara fettuccinit és egyéb tésztákat eszegettek, míg a két Muppet figurával díszített torta vaníliás-epres ízű, és állítólag istenien finom. volt.

Sia felépése után a vendégsereg hatalmas táncba kezdett, és a partika még hajnal kettőkor is elég hangos volt a források szerint. Természetesen közben Theroux születésnapját is megünnepelték, egy közös "Happy Birthday" előadással. Az utolsó távozó vendég hajnal háromkor Courteney Cox volt.

Csütörtök reggelre Jennifer Aniston háza már nem is emlékeztetett az előző éjszaka nagyszabású ünneplésére.
Csütörtök reggelre Jennifer Aniston háza már nem is emlékeztetett az előző éjszaka nagyszabású ünneplésére.

A pár másnap a Los Angeles-i Van Nuys repülőtérről indult nászútra, Francia-Polinéziába, ahova gyakran járnak nyaralni barátaikkal is.