Bár hivatalos közlemény még mindig nincs (talán nem is lesz), de most már lassan tényként kezelhető, hogy Jennifer Aniston és Justin Theroux szerda este összeházasodott Bel Air-i otthonukban.

A Yahoo gyorsan össze is szedte az eddig elérhető friss információkat, és ez a lista nyilván szépen bővül majd.

Bár az elmúlt években szinte folyamatosan keringtek hírek a pár állítólagos esküvőjéről, valahogy mégis sikerült titokban tartaniuk a valódi ceremóniát, ami hivatalosan Theroux születésnapi bulija volt. Ám egyes információk szerint - bár még a személyzet nagy része is szülinapi bulira készült - a híres vendégek pontosan tudták, hogy lagziba mennek.

A lista igen impozáns:  Courteney Cox, Lisa Kudrow, Tobey Maguire, Ellen DeGeneres, Portia de Rossi, Jimmy Kimmel, Howard Stern, John Krasinski, Emily Blunt, és Jason Bateman is jelen volt a 70 meghívott között, a fotókat pedig maga Terry Richardson készítette.

Az esküvői ruháról nem hogy kép, de nagyon információ sincs, mindössze annyit lehet tudni, hogy a pár gyűrűit Tobey Maguire felesége, Jen Meyer tervezte. Aniston kutyái is kellő eleganciával vettek részt a nagy eseményen, ugyanis a színésznő előtte luxuskezelére vitte az ebeket a Los Angeles-i The Spa Dog központba, manikűrre, aromaterápiára és egyéb kezelésekre.

Az esküvői menüről már sokkal több részlet szivárgott ki, a vendégek csirkét, halat, carbonara fettuccinit és egyéb tésztákat eszegettek, míg a két Muppet figurával díszített torta vaníliás-epres ízű, és állítólag istenien finom. volt.

Sia felépése után a vendégsereg hatalmas táncba kezdett, és a partika még hajnal kettőkor is elég hangos volt a források szerint. Természetesen közben Theroux születésnapját is megünnepelték, egy közös "Happy Birthday" előadással. Az utolsó távozó vendég hajnal háromkor Courteney Cox volt.

A pár másnap a Los Angeles-i Van Nuys repülőtérről indult nászútra, Francia-Polinéziába, ahova gyakran járnak nyaralni barátaikkal is.