jaj, ne nézzen már így

Ez a Velvet viszonylag rendszeres hetilapszemléje, amelyben áttekintjük, mit ad nekünk a Story-Best-Hot! szentháromsága a hétre. A korábbi epizódokat itt olvashatja el.

Story

Címlapon Gönczi Gábor, aki nem csalná meg a párját soha - lássuk be, ennél izgalmasabb dolgot is mondtak már emberek. Talán még ő maga is, a cikk második oldalán például ilyeneket. „Momentán még kellemetlen dolgok jutnak eszembe a házasságról”, illetve „amióta az eszemet tudom, vágyom rá, de most azt mondom: hálás vagyok a sorsnak azért, hogy eddig nem lettem apuka. Mert így csak attól lehet majd gyerekem, aki ugyanúgy gondolkodik az életről, ahogyan én”. Szép.

Ugyancsak címlapon szerepel Sarka Kata és Bálint Antónia - igen, még mindig arról a telefonbeszélgetésről van szó, amelyről Bálint azt mondja, manipulált, és nem ő beszél benne, Sarka pedig azt, hogy Bálint felhívta őt, beszélgettek, ez hallható rajta. Nyugi, semmi újdonság nincs benne, csak hogy Sarka kifejezetten várja a pert, meg persze a szerkesztőségi kommentár. Eszerint: „ha folytatják ezt a sárdobálást, hamarosan senki sem Katát és Antóniát fogja látni, hanem csak két formátlan, sárral borított alakot, akiken már nevetni sem lehet...”. Ah.

A címlap jobb alsó sarkában Zimány Linda, aki saját elmondása szerint Amerikában sok színésszel és híres emberrel van „baráti viszonyban, de ezzel ízléstelen dolog lenne dicsekedni itthon”. Arról is beszél, hogy mi a fontos neki egy férfiben, ezek: intelligencia, humor. „Teljesen hétköznapi terveim vannak, munka, boldog családi élet, gyereket is szeretnék. [...] Én vagyok a világ legszerencsésebb embere, mert megtaláltam az érzelmi biztonságot. Szeretek, és szeretve vagyok.

A lap egyéb oldalairól kiderül, Gombos Edina műsorvezető nagyot koppant, mert honvágya van Floridában, amely ellen lecsóval küzd. Ganxsta Zolee kislánya elképesztően szép gyerek, a szülei meg szétmentek, de már mindketten jól megvannak mással, és nincs köztük feszültség. Dér Henriett énekesnő és vőlegénye is szakítottak: a nő családot akart alapítani, a férfi még nem. Kár. Szebeni Istvánnak viszont született egy fia, és rájött, most már nemcsak a feleségéért, érte is felelősséggel tartozik. Madonna kizsigereli a szervezetét (=sovány akar lenni), Szent István király és felesége pedig öt gyereket temetett el.

Igen, biztos augusztus 20-a miatt kapott kétoldalas összeállítást a celebizált király, csak azt sajnáljuk, hogy a nejét nem Gizella asszonyként említi a lap, ahogy amúgy minden ismert ember feleségét szokták. Mindegy, Gizella asszonyról kiderül, hogy nagyon szépen varrt-hímzett, és „az ország templomait ő látta el díszes munkáival”, ami, a templomok számát tekintve, fantasztikus teljesítménynek tűnik. Végül pedig Gáspár László énekesről pedig megtudhatjuk, hogy 

a saját bőrébe bújik,

hiszen egy készülő filmben önmagát fogja alakítani.

Hot!

Címlapon Liptai Claudia színésznő, aki nem szólal meg a róla szóló cikkben (arról szól, hogy szeret szerelmes lenni). Utána Vastag Csaba énekes, akivel valamiért nem mondatják ki, hogy van barátnője, csak azt, hogy „nem keresem a szerelmet, és ennek, mint nálam mindig mindennek, megvan az oka”. Fodor Magdianyus Zsóka „folyamatosan Békéscsaba és Örvényes között ingázik, ám most kilépett a komfortzónájából”, Horvátországba. „Sajnos a kalapom itthin maradt, így nem tudtam inkognitóban pihenni.” A lap legérdekesebb cikke a Máthé Erzsi színésznővel készült, több oldalas interjú.

Best

Címlapon Gryllus Dorka, aki majdnem szakított a fia apjával, Simon Kornéllal (mindketten színészek). A lap belső oldalain kiderül, hogy erről nincs szó. Szabó Zsófi viszont szép dolgokat mondott egy éve elhunyt édesapjáról, Szabó Gyula színművészről. Som-Balogh Edina nagyon szeretne még egy gyereket, Dolly pedig tisztázza: Fenyő Miklós és közte soha semmi olyan nem volt.