Mindenki másképp lazít, van, aki bulizik, van aki pihen, más olvas, de az igazán menő celebek bikinit húznak és csinálnak egy jó kis szelfit napbarnított, szexi testükről, hogy az épp irodában hűsölő rajongóiknak is jusson egy-két szép emlék a nyárból. Nyári Dia például medencében szexiskedik, Sarka Kata és Kulcsár Edina pedig nem csak bikiniben, de ruhában is eszement jó nők. 

De vajon mivel üti el az idejét egy fitneszbombázó, ha éppen nem a konditeremben edz? 

Kocsis Alexandra például pecázni megy, egyik kedvenc helyére,a bokodi tóhoz. Na de teszi ezt úgy, hogy legszívesebben most azonnal elindulnánk mi is a Komárom-Esztergom megyei romantikus hangulatáról, és a szinte a víz felszíne felett lebegő kis hétvégi házairól híres tóhoz, hogy gyönyörködjünk a látványban. 

Kocsis Alexandra, aki - mint megírtuk - Sarka Katához hasonlóan szépségkirálynőből gyúrta ki magát, és azóta a FitBalance-on, Bikini-Fitness Modell kategóriában a legjobb lett, majd az IFFB Eb-jén is indult, és beválasztották Európa 10 legjobb fitneszmodellje közé, szereti a sportot, és a fenti kép alapján elég szexin űzi őket. 

A szépségkirálynőből lett fitneszbajnok nemsokára visszatér a súlyzók közé, hiszen most a cél a világbajnoki arany, amit a Budapesten rendezendő IFBB vb-n akar bezsebelni.