Zimány Linda Hajdú Péterhez is elment, hogy beszéljen egy kicsit a Frizbiben Kedves Ferenccel való mély kapcsolatáról. A stúdióba fonott kosárral érkezett, gondolom, mert úgy érezte, az olyan emberi lesz, ha visz Hajdú Péternek házi baracklekvárt, amit amúgy az anyukája főzött. Hajdú próbálta is elviccelni a dolgot egy kérdéssel, hogy Zimány ezzel most fel akarja-e hízlalni őt Kedves Ferenc-nagyságúra.

Még mielőtt az amerikai álmot csúcsra járató glammodell rátért volna az interjú lényegére, amit a Bors már elspoilerezett – mármint hogy gyereket tervez –, ismét azt bizonygatta, amit az elmúlt egy évben is számtalanszor:

  • Nem járt Jude Law-val, sőt, nem is csókolóztak
  • Nem a pénzes pasikra utazik, neki nem számít a pénz

Utóbbit a következővel próbálta bebizonyítani:

 A legelső férfi is az életemben a Kefír volt, egy hosszú kapcsolat volt, vele is egy normális életet éltem.    

Majd azt is kifejtette, hogy Kedves Ferenccel azért jött össze, mert:

rám férfi ennyi időt és érzelmet még nem áldozott, mint ő.

És ha ön annyira rosszindulatú, hogy még mindig nem hiszi el, hogy Kedves és Zimány közt ez őszinte és igaz szerelem, a glammodell azt is elmondta, hogy a milliárdos vállalkozó kerek két évig udvarolt neki, mire összejöttek. Zimány pedig ezt a romantikus udvarlási folyamatot is megosztotta Hajdú Péterrel:

Folyamatos telefonBA voltunk. [...] Májustól alakult ki köztünk ez az érzelmi kötelék, mikor egyszer találkoztunk külföldön. [...] Amikor valaki 95%-ban paszol hozzád, akkor már nem keresed azt a maradék 5%-ot.

Várakozásaimmal ellentétben viszont az interjú legparádésabb mondata nem Zimány Linda szájából pattant ki, hanem Hajdú Péteréből, aki mikor próbálta védeni Zimány ismerkedési szokásait, azt találta mondani, hogy nyilván neki, mint ismert glammodellnek

nem ugyanabból a körből kéne válogatnia, mint egy gyönyörűszép pénztárosnőnek egy hipermarketből.

Bár a végére azért Zimány Linda is tartogatott egy kis meglepetést, mikor elmondta, hogy azért nem zavarja őt az, hogy Kedves Ferenccel évekkel korábban Bódi Sylvi és Debreczeni Zita is jártak, mert:

Nem mondanám, hogy barátnők votunk. Együtt dolgoztunk.

És ezt csak most kellett megtudnunk?!?

Kommentálná? A Facebookon tegye!