Egészen durva dologgal indította a hetet a TV2 reggeli műsora. Vajna Tímea szépségversenyének, a Miss Universe Hungary-nek a győztese, Nagy Nikoletta  – a.k.a. BeautyNiki – itt jelentette be, hogy a TV2 Akadémián fog továbbtanulni, mert neki állítólag nagy álma, hogy nyilvánosan szerepeljen. És hogy ezt a nyilvános szereplésvágyát rendesen megélhesse, a TV2 Akadémia volt olyan kedves, és ösztöndíjjal jutalmazta a kitartóan vigyorgó lányt, aki már kislánykora óta erre vágyik:

Hát amikor még kislány voltam, akkor jött először az, hogy húha, hogy ott milyen jó, amikor ott a tévében ott szerepelnek, és mindenféle dologról interjúztatnak sztárokat, celebeket.

Na de ez még semmi, mert nem csak Nagy Nikoletta jár majd a TV2 Akadémiára, hanem a mostanában gyémántok közt élvezkedő Vajnáné is, aki a műsor végén csak úgy tök mellékesen odadobta a nap hírét, hogy jelentkezik majd blogírásra. Ami már önmagában fantasztikus, hát még az, hogy a TV2 iskolájában létezik egy ilyen tanfolyam. A legszebb az egészben viszont mégis csak az, hogy

a blogírást nem más, mint Oravecz Nóra tanítja majd Vajna Tímeának!

Egyébként meg jobb ha tudja, Vajna Tímea annyira bátor, hogy már blogírás-tanulás nélkül(!!) is ír blogot. Nem is akármilyet!