A Balaton Sound arcaként elhíresült gyúrós srác, vagyis Pumped Gabo Instagramra posztolt egy képet, amin egy szőke hajú lánnyal együtt mos fogat.

Cuz im shredded #blonde #shredded #tanned #sixpack #pumpedgabo

@pumped_gabo által közzétett fénykép,

Nyilván ebből rögtön arra lehetett következtetni, hogy becsajozott, de kiderült, hogy ez a dolog közel sem ilyen egyszerű, és a háttérben megbúvó sztori is ezerszer keményebb, mint gondolná. Pumped Gabo viszont szerencsére szinte mindent elmondott a Velvetnek.

A lány nevét nem fogom elmondani, ezért nincs is kint az arca egy képen sem. Ő egy svájci származású lány, itt tanul Budapesten. Még a Soundon ismertem meg, csak akkor még volt egy másik barátnőm, szóval akkor még csak beszélgettünk, semmi komoly nem volt, de már szimpatikusak voltunk egymásnak.

És most kapaszkodjon meg, mert a lényeg még csak most jön:

Azt mondta, meg én azt vettem le, hogy egy elég gazdag svájci családnak a lánya, és bár nincs eljegyezve, de meg van beszélve a házasság egy másik gazdag család fiával. Elég gázos a dolog.

Igen, jól látja, Pumped Gabo élete tiszta Rómeó és Júlia lett, ami lehet, hogy baromi romantikusan hangzik, de nyilván egyáltalán nem egyszerű. A lány ugyanis nem akarja a házasságot, csak a szülei.

Ez egy elég kellemetlen dolog, de szeretjük egymást nagyon, csak ez így... de most szerencsére most itt tanul Budapesten, ezért még élvezzük amíg lehet, aztán később...

A fájdalmasan romantikus szerelmi életén túl Pumped Gabo azt is elmondta, hogy továbbra is szeretné kihasználni a hirtelen jött ismertségét, de erről már nem nyilatkozott nekünk bővebben, csak annyit mondott:

Tovább tervezek a médiában szerepelni.

Kommentálná? A Facebookon tegye!