hát ez meg mi a jóélet?

Ez a Velvet többé-kevésbé rendszeresen jelentkező hetilapszemléje, amelyben megnézzük, mit írt a legfrissebb Story, Hot! és Best. De a porkát a Kiskegyedben nyilván nem hagyhattuk ki!

Kiskegyed

Ilyen is régen volt, de most megnéztük, mit ír ez a lap. Itt főleg rövidhírek mennek (Hódi Pamela vagy túl vékony, vagy nem, Kiszel Tünde lánya, Donatella 14 éves, és festi magát), amúgy meg lekvárfőzési és hüvelykúphasználati tippek szoktak előfordulni az újságban. Kivéve most! A 42. oldalon ugyanis, a Könyvajánló rovatban Dézsi Desirée Hol vagy, tigrisem? című művéből olvasható egy részlet.

„Ujjaival végigsimította a melleit, a köldökét, a hasát, tenyerét kéjesen a csiklójára nyomta. Ühm – sóhajtott – néhány perc és nem nekem kell ezt csinálnom...” – ez olvasható az elején, aztán fokozódik a helyzet, bár olykor elég nehéz követni, kinek van pénisze ebben a történetben, amelynek főhősei Károly és Kármen. „Amikor ágaskodó pénisze a nő állához ért, Kármen megállt egy pillanatra, majd fejét elfordítva a nyakához szorította, és lassú mozdulatokkal dörzsölte az állával. Károly érezte, hogy nemsokára kiömlik belőle a láva.” Csak így tovább, nagyon örülünk, hogy egy legendás sajtótermék is képes ilyen meglepetést okozni! Ugyanakkor: önök sóhajtottak már úgy, hogy ühm?

Story

Ha azt hinnék, hogy a címlapon szereplő Szellő István híradós és Gubík Ági színésznő (hírértékük: szerelmesek) bármelyike nyilatkozott a lapnak, hát tévednek. ebben a cikkben olyanok vannak, hogy „– fakadt ki egyszer”, meg hogy „talán nem tévedünk nagyot, ha kimondjuk: Istvánnal abszurd játékot űzött az élet”. Ugyancsak megszólalás nélkül olvashatunk két oldalnyi okfejtést arról, hogy Szorcsik H. Viktória színésznőt miért hagyták a vesztébe rohanni. Nem derül ki.

Tényleg érthetetlen, hogy miért nem a Sütő Enikővel készült interjút tették vezető helyzetbe: a modell elképesztően kemény interjút adott a lapnak, amelyben arról beszél, miért vált el háromszor, és miért nincs gyereke. „Tizenegyszer voltam várandós, és tizenegyszer vesztettem el a gyerekeimet a második-harmadik hónapban. Mindegyiknél azt hittem, hogy belehalok.” 

A lapból még kiderül, hogy Kelemen Anna szívesen alapítana családot, csak nincs kivel, Bangó Margit exférje elvette Bangó Margit lányát, Mádai Vivien pedig szereti a színes ernyőket, amik, mit ad isten, a jövő heti lapszámhoz járnak majd, ingyen.

Hot!

Bereczki Zoltán kitárulkozik – ez van a címlapon, de a lényeg, hogy csajozgat, és felrepedt a homloka egy színpadi baleset miatt. Liptai Claudia is kiemelt helyen látható, ő még mindig szerelmes, és a lánya még mindig cuki. Rajtuk kívül Ördög Nóra látható a borítón, ő meg marha sokat dolgozik, ezt például eddig is tudtuk.

A magazinban kiderül, hogy Kiss Ramónának eszetlen jó dekoltázsa lesz a Grease musicalben, Törökországban, ahol Béres Alexandra nyaralt, nagyon meleg volt, Csomor Csilla pedig örül. „A Várkert Bazár hivatalos arca és háziasszonya vagyok, ami hihetetlen nagy megtiszteltetés számomra.”

Továbbá: Győrfi Pál, Magyarország legcelebebb szóvivője fél attól, hogy nem jó apa, viszont örül, hogy a gyereke a dzsungeljátszóházban összehaverkodott egy szenegáli londinerrel, noha a szurikátától például félt. Tényleg. Aztán szenyóznak kicsit Erdélyi Mónika testalkatával, amibe most éppen nem tudnak belekötni, úgyhogy leírják, hogy régen kövér volt, hahaha, vajon mikor hízik vissza, hahaha.

Best

Molnár Ferenc Caramel elvette feleségül gyermeke anyját, akivel annyira „hagyománykövetőek vagyunk, így az esküvő előtti éjszakán már nem is aludtunk együtt”. Az, hogy van már egy lányuk, ezek szerint mellékes. 

Ugyancsak a címlapon Görbicz Anita, aki, amióta megszülte a gyerekét, anyatigris lett. Hajas László pedig 60 éves, és unokákat szeretne. Addig is, amíg nem hajat nyír, addig bokrot.