Elkezdődött a 2016-os tavasz-nyári divatbemutatószezon a New York-i divathéttel. Gondoltuk, a vasárnapi heti trendbe majd esetleg szemlézzük a legizgalmasabb bemutatókat, de nem, döbbenetes módon az egész rendezvénysorozat eddigi legelképesztőbb eseménye egy afterparty volt.

A Givenchy műsora után jött össze néhány A-ZS-listás híresség egy baráti koccintásra, és ahogy nézzük, tényleg már csak Kate Moss hiányzott a kulturáltan szórakozó társaságból. Kim Kardashian is ott volt, de az ő hasának és ruházatának tegnap külön lapozgatót szenteltünk, úgyhogy ebben a cikkben őt csak futólag említjük, alább nézzük a többieket!

Hailee Steinfeld

Hailee Steinfeld Oscar-jelölt színésznő egy pár „legrosszabbul öltözöttek”-válogatásunkban már szerepelt, egyszer éppen az alábbi Denciával együtt, hát kíváncsiak leszünk, hogy önök szerint most sikerült-e kiköszörülnie a csorbát. A mindössze 18 éves sztárnak, ha úgy vesszük, elég nagy pechje volt, mert nagyjából ugyanolyan ruhában volt, mint Kim Kardashian.

Az átlátszó fekete felső alatt neki is csak egy fekete melltartó volt, a hajuk is hasonló, de persze borzasztó nagy különbség, hogy Steinfeld nincs a hatodik hónapban, plusz ő hosszú, szűk, fekete nadrágot vett fel short+combcsizma-kombó helyett. Rossz előjel, ha két celeb véletlenül ugyanúgy öltözik fel egy eseményre, de ez még semmi!

Courtney Love

Merthogy ott volt mindenki kedvence, Courtney Love is, nem fogják kitalálni, miben! Fekete, átlátszó blúzban, ami alatt csak egy fekete melltartó volt, plusz fekete, szűk nadrágban. Őt azért könnyű megkülönböztetni a többiektől, mert szőke és kócos, és valamit a többiekkel ellentétben vigyorog, mint a vadalma. Legalább ő jól érezte magát a partin!

Kendall Jenner

Na de még mindig nincs vége a fekete átlátszóba öltözött csajoknak, mert jelen volt Kim Kardashian egyik féltestvére is, Kendall Jenner. Ő aznap este úgy érezte, hogy a legjobb lesz, ha hosszú és egyenes, fekete haját középen kettéválasztja és egy olyan csupafekete szerelést vesz fel, aminek része egy átlátszó felső és egy szűk hosszúnadrág! Az ember azt hinné, hogy egy divatpartin ennél változatosabban öltöznek az emberek, de persze lehet, hogy amikor megmutatjuk a változatosan öltözködőket, ön vissza fogja sírni a fekete egyenruhát. Mi első blikkre azt hittük, hogy Hailee Steinfeld fotóin is Kendall Jenner van csak levette a kabátot. De nem, ez két külön személy.

Erykah Badu

Erykah Badu énekesnőnek viszont szemlátomást egyáltalán nem célja, hogy ugyanolyan elegáns-szexinek tűnjön, mint a Kardashian-klán zöme. A haját majdnem annyira imádjuk mi is, mint ő maga, bár szerintünk egy ilyen szénakazal-frizura alá jobb lett volna, ha az öltözködést ennyire azért nem tolja túl.

Kezdjük először is a két karvastagságú hajfonattal, amitől úgy néz ki, mintha a nyakába kapott volna egy fekete hajókötelet. A kislányos-romantikus fehér ruha és a fekete bőrkabát-bakancs közötti ellentét viszont kifejezetten izgalmas, ha azonban a kiegészítőit elkezdenénk felsorolni, betelne az internet, szóval lehet, hogy ezen a téren kevesebb több lett volna. De még egy szó csak idekívánkozik ebbe a bekezdésbe: FOGÉKSZER!

Dencia

Ez a Dencia nevű valaki egy azok közül a csajok közül, akik valahogy mindig mindenhol ott vannak, pedig igazából nem csinálnak semmit. Mondjuk az ilyen csajok többsége általában legalább elég csinos, Dencia viszont... Hát a képen lehet látni, hogy ő hogy néz ki.

Mondjuk azt el kell ismerni, hogy Dencia alakja olyan, mint a nemterhes Kim Kardashiané, és ezt az alakot jól meg is mutatta egy csillámlóan testre feszülő izében, valamint úgy, hogy minden oldalról odamutatta magát a fotósnak.

Ladyfag

Ki nézett ki a legjobban?

És Ladyfag is egy ilyen csaj, aki mindenhol ott van, de ő legalább írogat is mindenféle újságoknak az élményeiről, ha már úgyis mindenhol ott van, meg modellkedik, ha éppen úgy adódik. Ráadásul pont amikor ez a parti volt, aznap volt a 38. születésnapja, úgyhogy még egy okkal több, hogy szépen kidíszítse magát.

Az arcékszer-kollekciója mindenképpen figyelemre méltó, reméljük, az orrkarikán fityegő ékkő nem lógott bele a tejszínhabba, amikor a születésnapi tortáját ette! Ezt az elképesztő lófarkat feltehetőleg egy szép adag vendéghaj segítségével kreálták neki, és ezekhez képest egész visszafogott az alkaron és sípcsontnál feltűrt kezeslábasa.

Mint mindenkiről, Ladyfagről is több kép van a fotóösszeállításban, úgyhogy ha eddig nem klikkelt volna, most mindenképpen kattintsa végig! És persze ne felejtse el a kedvencét kitüntetni értékes szavazatával!