Harry herceg szerelmi életében újabb fejleményekről számolhatunk be: két komoly kapcsolata volt, és úgy tűnik, mind a két lány visszatért, vagy visszatérhet az életébe. Tehát Chelsy Davisből vagy Cressida Bonasból még mindig lehet hercegné. Egyikükkel Dél-Afrikában kávézgatott, a másik pedig szakított a barátjával, talán még azt is megbánta, hogy szakított a herceggel – írja a Daily Mail.  Aki lemaradt volna a bonyolult szerelmi sztoriról, összefoglaljuk gyorsan, mi is történt az elmúlt pár évben.

Harry herceg még 2004-ben ismerte meg Chelsy Davyt, és egészen 2010-ig voltak együtt. Aztán néha-néha feltűnt a herceg életében, Katalin hercegné és Vilmos herceg esküvőjére is elkísérte. De Davy nem igazán akarta a kapcsolattal járó felhajtást, ezért szakítottak. Meg az sem tetszett neki, hogy a herceget többször látták egyéb lányok társaságában, olykor egy szál pöcsben

Chelsy Davy után jött Cressida Bonas, 2013 elején jöttek össze, aztán ők is szakítottak. Nekik volt a legnagyobb esélyük, hogy hercegnék lehessenek.

Azt hittük, ez már a múlt, de elképzelhető, hogy Harry herceg mégis közülük választ. Nem is olyan régen Afrikába utazott 3 hónapra, ekkor találkozott újra régi barátnőjével, Chelsy Davyvel, aki ügyvédként dolgozik Zimbabwéban. 

Harry szíve Chelsyé. A múltkor együtt látták őket. Még mindig van valami köztük, de Chelsy még nem akarja magát elkötelezni, mert nem akar a reflektorfénybe kerülni. Harry pedig kínosan ügyel erre. Soha nem szeretett ki Chelsyből. 

– nyilatkozta a lap egyik forrása. A legutóbbi szakításnál elvileg mindketten belátták, hogy nincs értelme folytatni, de a szuperszakértők továbbra is látnak esélyt a kapcsolatra. Drukkolhat nekik is, vagy a következő hercegné-jelöltnek, Cressida Bonasnak. 

Abból indult ki az újabb spekuláció, hogy Bonas szakított a barátjával, Edward Holcrofttal. Ez egyesek szerint azt jelentheti, hogy Harry herceg újra képbe kerülhet. 

Mindig is kedves volt számára Harry, úgy érezte, ő az igazi, még úgy is, hogy véget vetett a kapcsolatnak, hogy a színészi pályájára koncentrálhasson. 

– mondta megintcsak egy névtelen forrás a Sunnak. Meg fog lepődni, de egy állítólagos barát azonnal rákontrázott a hírre, hogy ez egy baromi nagy hülyeség. Viszont az már valami, hogy a két ex együtt ünnepelte a herceg 31. szülinapját. Egy londoni klubban buliztak, de a Telegraph is csak ennyit tud. A Daily Mailen látszik egy puszi, talán flört. Gyanús, nagyon gyanús. 

Mindettejüknek van némi esélye. 

Minden lehet, még házasság is. Valamikor. 

Az biztos, hogy a herceg már 31 éves, és lassan megházasodhat. Szakálla már van, felesége egyelőre nincs. Ön kinek drukkol?

Ki legyen Harry herceg felesége?