Kim Kardashian legkisebb húgán, a 18 éves Kylie Jenneren tökéletesen végig lehet követni, milyen az, amikor egy rossz énképpel rendelkező tinilány kap egy halom pénzt, és irdatlanul elcseszi a külsejét. Ezzel pedig még csak nincs is vége a pusztításnak, mert egy halom másik tinilánynak rombolja tovább az énképét.

Kylie Jenner két évvel ezelőtt még így nézett ki:

Nemrég pedig, hogy végre betöltötte a tizennyolcat, Terry Richardson kamerája előtt pózolt egy sort, már ezzel a külsővel:

(Azóta már ki is szőkült, óriási szenvedések árán.)

És nyilván nem azért néz ki úgy, mint a harmincakárhányéves nővérei, mert hirtelen megnőtt, hanem mert annyi műanyagot pumpáltatott magába, hogy semmi köze már eredeti saját magához.

Szépen el is büszkélkedett a New York Times-nak, hogy miket tesz magával azért, hogy így nézzen ki. Gondolom, hogy tinilányok ezreinek arcán is hasonló pusztítás látszódjon majd a következő években.

Az ajkaimra Juvédermet [egy gél, amit az ajkakba injekcióznak – a szerz.] használok. Ezt ajánlom azoknak, akik kettő-négy hónapra teltebb ajkakat akarnak. Igaz, bosszantó, hogy folyamatosan vissza kell járni, de legalább megvan a lehetőséged arra, hogy egyszer abbahagyd.

Aztán azt a rettentő fontos tényt is közölte, hogy Jimmy Cocóhoz jár barnulni, de nem szoláriummal, hanem barnító permettel lesz narancssárga a teste. Persze ha csak egy gyors lábbarnítást akar, mert este kivételesen csak az lóg ki a ruhája alól, akkor magának sprickolja össze otthon, barnítóval. Valószínűleg hasonló baleset áldozata lett a dekoltázsa is, mikor rettentő fura foltok alakultak ki a mellén.

Ja, és hát természetesen a körméről is beszélt, ami szintén mű, de ő ezt imádja. Mint ahogy azt is, hogy műszempillája van. Viszont parfümöt nem nagyon használ,

mert attól fáj a feje szegénynek.

Na hát ezekkel a módszerekkel cseszi el módszeresen a külsejét a Kardashian klán egyik legfiatalabb tagja.