​Nemcsak önnek van elege a Kardashianokból. Ha egyáltalán tudja, hogy kik azok.

A celebségükről híres celebcsaládról celebtársaik is nagyon csúnyákat gondolnak, sőt mondanak is. Az Esquire ezeket szépen összegyűjtötte, én meg az ő gyűjtésükből válogattam ki pár érdekesebbet.

1. 

Azt hiszem, ha nagyon ízlésesek maradunk, és csak nagyon ízléses embereket teszünk a címlapunkra, akkor rettentően unalmas magazin leszünk, és senki sem beszélne rólunk!

– ezt mondta Anna Wintour, az amerikai Vogue főszerkesztője, miután Kim Kardashian és Kanye West szerepelt a Vogue címlapján.

​2. 

Mit keres ez a – nem mosolygok sokat, mert attól ráncos leszek – picsa a Rolling Stone magazin címlapján? A zene hivatalosan is halott. És ki gondolta volna, hogy a Rolling Stone gyilkolja meg? 

– Így pedig Sinead O'Connor fakadt ki a Facebookon, miután meglátta, hogy Kardashian feszít a Rolling Stone magazin címlapján.

3.

Hát...  azt hiszem, lemondom a Vogue előfizetésem. Ki tart velem???

– Sarah Michelle Gellar fakadt ki így a Twitteren, mikor meglátta, hogy Kardashian és West szerepel a Vogue címlapján.

4.  

Hogy a Kardashianok sokkal népszerűbbek egy olyan sorozatnál, mint a Mad Men, az egyszerűen gusztustalan. Ez egy szuperundorító része a kultúránknak, de azért még mindig viccesnek találom.

– ezt Jonah Hill mondta egy interjúban, a Huffington Postban.

​5. 

Ott vannak például a Kardashianok, akik milliókat érnek! [...] Velük kapcsolatban biztos az jut eszedbe; "Az komoly, hogy mindössze annyit kell tenned, hogy kibaszott idiótaként viselkedsz a tévében, és cserébe milliókat adnak neked?" Nem ítélkezem – illetve hát természetesen de.

– ezt pedig Daniel Craig mondta a GQ-nak.

​6. 

Legyen szó Paris Hiltonról, Kim Kardashianról, vagy bárkiről, a hülyeség ünneplendő. Kifizetődő lett kibaszott hülyének lenni, mert megjutalmaznak érte.

– ezt Jon Hamm mondta a brit ELLE-nek adott interjújában.

​7.

Ki a franc az a Kim Kardashian? Mármint tényleg, kik ezek az emberek, miért híresek, miért reklámoznak dolgokat és miért kérdezik meg a véleméyüket bármiről is? Egyszerűen nem értem, mit tettek ezek az emberek, hogy olyan helyzetben legyenek, hogy mindenki megkérdezze őket, mit gondolnak. Ez igazából egészen ijesztő

– ezt Edie Falco színésznő mondta a Vulture-nak.

 8.

Paris Hilton? Kim Kardashian? Ribancok, kurvák és ribancok. Hát ezek ők.

– ez Janice Dickinson rövid és tömör véleménye.

9.

Szuper idióta

– ezt már Kathy Griffin mondta Jimmy Kimmel műsorában Kim Kardashianról.

10. 

Fogalmam sincs, hogy ki ő, sajnálom

– Shailene Woodley színésznő mondta ezt, mikor Kylie Jennerrel kapcsolatban kérdezték a vörös szőnyegen. 

11.

Szeretném megköszönni a szüleimnek a magas IQ-mat, a nagyszüleimnek pedig hogy bátorítottak, és hogy nem lettem egy önimádó idióta

– France Bean Cobain írta ezt válaszként Kendall Jenner egyik tweetjére.

12.

 Értem én, hogy nagyon menő rossznak lenni. De Hollywoodba bekerülni reality show-k nélkül is lehetséges. Ha pedig van egy szexvideód, akkor inkább szégyelld, és próbáld meg eltüntetni.

– így pedig Reese Witherspoon szólt be Kim Kardashiannak a 2011-es MTV Movie Awardson.

+1.

Anya, anyira kínos vagy! A te korodban már viselkedni kéne. Kibaszott, kétségbeesett kurva!

– ezt pedig Kendall Jenner mondta a Kardashianokró szóló reality-ben a saját édesanyjának, Kris Jennernek.