Lagzi Lajcsi 2008-ban egy interjújában azt állította, hogy Andy Vajna vett egy lakást a nevével reklámozott tatai Boglárka lakóparkban, de a producer a Blikknek azt mondta, hogy igazából soha nem is volt szó erről.

Mindig nagy figyelmet fordítottam a környezetvédelemre, úgy érzem, egy korszerűen gondolkodó embernél ez alap. A Boglárka apartmanház építését is a környezettudatosság jellemzi. A házak alapozása már tart, az értékesítését is megkezdtük, büszke vagyok arra, hogy Andy Vajna is vásárolt egyet. Az ismert hol­lywoodi producer, az etyeki Korda Filmstúdió társtulajdonosa korábban soha nem járt Tatán, amikor ellátogatott hozzám, nagyon megtetszett neki a város

– állította akkor a kemma.hu-nak a jelenleg energialopás és vesztegetés gyanúja miatt előzetes letartóztatásban lévő zenész.

Amikor azonban a Blikk megkérdezte Andy Vajnát, hogy megvan-e még a szóban forgó ingatlanja, kiderült, hogy a sztori erősen sántít.

"A hír nem igaz. A szóban forgó lakóparkban nem vásároltam ingatlant. Soha nem is volt szó erről, a lakópark létezéséről is az
újságokból értesültem" 
 

– reagált a producer.