A Sztárban sztár negyedik adásában Wolf Kati megmutatta, milyen jól áll neki a szadomazo szett, Tóth Gabi annyira meghatódott önmagától, hogy sírt, Majka pedig szájon csókolta Csonka Andrást  -erről maradt le az, aki nem nézte a műsort. 

Csonka András Kiss Tibit alakította a műsorban, a Quimbytől énekelte el a Most múlik pontosant – nincs olyan év, hogy ez a dal valamelyik műsorban ne kerülne elő. Csonka a zsűri szerint szuperjó volt, a Facebookon a nézők kiborultak, a legtöbb ember szerint nagyon nem egy műsort nézünk a zsűritagokkal: 

A zsűri teljesen süket??? Ez katasztrófa volt, nemhogy 40 pont. Alig bírtam a tv-vel egy szobában megmaradni.

- akkor én süket vagyok jó tudni" - ilyeneket írnak a Facebookon.

Ezt a produkciót értékelte Majka egy csókkal, amit Csonka-Kiss Tibi András annyira nem fogadott kitörő örömmel. A nézők kiszavazták Csonka Andrást, neki kellett távozni a műsorból.

A műsor éppen egy gyenge korszakát éli - ez általában így van, de aztán a vége felé általában sokkal szórakoztatóbb. Három említésre méltó produkció volt mindössze a kétórás műsorban: Wolf Kati szadomazo szettben mutatta meg Lady Gagát, Tóth Gabi teli torokból üvöltötte Kovács Katit, ami sokakat megríkatott, még őt is. Állva tapsoltak az énekesnőnek. A harmadik jó előadó Sramek Péter volt, mint Boy George, a zsűritagok imádták a produkciót.