Kiderítettükmit csinálnak manapság azok a hírességek, akiket régen ismertünk és szerettünk, de már nem tudunk róluk semmit.

Jack Gleeson  

A Trónok harca mindenki által szívből gyűlölt karakterét, Joffrey Baratheont megformáló Jack Gleeson 2013 óta egyetemi tanulmányokat folytat és az emberek jogaiért harcol Haitin.

Ghyslain Raza

Azaz Star Wars Kid, aki szerencsétlenségére egy olyan videóval lett világhírű, amit valószínűleg abban a pillanatban megbánt, ahogy leforgatta. Raza könnyedén, de nem szándékosan hozza a „kövér vagyok, ezért mindenki velem szórakozik a gimnáziumban” karaktert a kisfilmben, miközben a Star Wars: Baljós árnyak Darth Mauljaként hadonászik perceken keresztül. Annak ellenére, hogy híressé vált (vagy talán éppen azért), kapott hideget-meleget, állandóan zaklatták az osztálytársai, akiket a szülei ezért be is pereltek, Raza pedig közben pszichiáterhez járt. Megnyugtató, hogy azóta sikerült túltennie magát a dolgon, manapság jogászként harcol az internetes erőszak ellen. Érthető, miért.  

Jason Everman

Everman a Nirvanában és a Soundgardenben zenélt a nyolcvanas évek végétől 1994-ig, amikor is beállt az amerikai hadsereg különleges erői közé. Miután elhagyta a sereget, filozófiát tanult a Columbia Egyetemen, majd rövid ideig szerzetesként élt Nepálban. Erős váltás. 

Jamie Walters

A Beverly Hills 90210 című sorozatban Donna Martin „zenész pasiját" alakította (Tori Spelling a való életben vele mondjuk pont nem, de a sorozatból két másik kollégájával lefeküdt ). Később úgy döntött, felhagy a csillogással és másfajta sztárságot választott: azóta tűzoltóként dolgozik Los Angelesben, és van három lánya.  

Pete Best

A Beatles dobosa volt 1960-tól, de 1962-ben kirúgták, mondván, tapasztaltabb dobosra van szükségük (ekkor jött a képbe Ringo Starr, aki maradt is). Több mint 20 év hallgatás után, 1988-ban megalapította a Pete Best Bandet, amivel azóta is nagy sikereket ér el.

Dan Loyd 

Nem lehet nem emlékezni a Ragyogás című film Danny Torrancére. Annak ellenére, hogy a kisfiú hibátlant alakított a filmben, mégsem sikerült reflektorfényben maradnia, noha sokáig próbálkozott a dologgal. Egy idő után elhatározta, hogy más területen próbál szerencsét: most biológia professzorként dolgozik az Elizabethtown Egyetemen Kentuckyban, és hivatásának minden másodpercét élvezi.

Dolores Hart

Dolores Hart neve onnan lehet ismerős, hogy több filmben játszott együtt Elvis Presleyvel, George Hamiltonnal, Robert Wagnerrel és Montgomery Clifttel. 24 éves korában viszont mindent feladott azért, hogy bencés apáca lehessen. Ez 52 éve volt.

Heather Donahue 

Az Ideglelés egykori sztárja ma orvosi marihuána termesztéséből él, amiről 2012-ben Growgirl címmel könyvet is írt.

Noah Hathaway 

A Végtelen történetben Atreyut alakította, de sok év után, 2012-ben tért csak vissza a filmvászonra, a Sushi Girl című filmmel. Ekkorra már 15 éve Amsterdamban élt, ahol tetoválóművészként dolgozott. Első tetoválását 15 évesen csináltatta, amin akkoriban rendesen kiborultak az ügynökségek, ma viszont ez már senkit sem zavar. Szeret motorokat építeni, de arra is van ideje, hogy pilótáknak és légiutas-kísérőknek tanítson CQC technikákat.

Jonathan Lipnicki

A kibírhatatlanul cuki George-ot játszotta a Stuart Little, kisegér című filmben, ehhez képest most, majdnem 25 évesen hatalmas MMA rajongó, mégpedig olyannyira, hogy szüleivel együtt saját céget alapított a sport népszerűsítésére.