Az elmúlt hét legemlékezetesebb szettjeit végignézve feltűnő volt, hogy volt közöttük pár, ahol a központban egy mosolygó arc volt. Visszanéztünk egy picit hátrébb is az archívumban, bő egy hónappal ezelőttig, és találtunk annyi ilyen öltözéket, hogy ripsz-ropsz tele lett velük ez a heti trend. Úgy látszik, a szmájli továbbra is divatban van – viselje ön is, ha meri!

Jeremy Scott

Jeremy Scottról ezek a képek még szeptemberben készültek, amikor is a New York-i divathét részeként partit rendezett önnön nagyszerűsége tiszteletére. Jeremy Scott a Moschino tervezője jelenleg, ezért van egy Moschino-feliratos pólóban, de nézzék csak a logót a bizarr fazonú, és ráadásul zakó alá viselt pólón/atlétán...! Az összeakadó mosolyok nyilván a Chanel két C-betűből álló logóját próbálják imitálni.

Miley Cyrus

Miley Cyrusnak még a neve is a szmájli (=mosolygós) szóból rövidült le Miley-ra, pont ő ne viselné a '90-es évek elején ikonikussá vált logót? Persze, hogy viseli, legutóbb a hónap elején egy buliba ment úgy, hogy a füléből és a nyakában marha nagy sárga szmájlik lógtak. Persze miniben van és az összes többi ruhája átlátszó, a melleit napraforgók takarják, hogy semmi ne zavarjon be a fekete-sárga kompozícióba. Hát, Miley szeret furán öltözködni, ez van.

Chris Martin

A Coldplay frontembere ezzel szemben sapkán viseli a szmájlit, de nem bulizáshoz, hanem utazáshoz. Vagyis merjük remélni, hogy a repülőút közben nem volt rajta végig a sapka (repülőn minek?), de az LAX reptéren rajta volt, talán azért, hogy nehezebben vegyék észre a fotósok. Most már mindegy, észrevették, ráadásul az egyszínű kék, de elég randán átizzadt öltözékéből szinte kiabál az emberre az az élénksárga szmájli.

Bai Ling

A fenti képen Bai Ling látható, aki mindig is kacérkodott a tébolydák hangulatával, de most nem csak kacérkodott, hanem egyenesen egy őrült gengszternek öltözött, Jokernek. Szerencsére volt mentsége, ez egy Halloween-parti volt (elő-Halloween) még a múlt héten Hollywoodban. A Joker-jelmez természetesen nem tartalmaz klasszikus sárga szmájlit (ebben a cikkben nem is lesz belőle több), a förtelmes vigyor Bai Ling arcára van mázolva. Vigyázzon, ha a képek között kattintgat, ez a Joker villant!

Baddie Winkle

Baddie Winkle-re, reméljük, mindenki emlékszik, ő az a nagymama, aki a marihuána legalizálásáért harcol a világ egyik leglátványosabb Instagramja segítségével. Instagramja azért olyan látványos, mert saját magát posztolgatja extrém ruhákban, és igen, Baddie Winkle a héten egy mosolygós ruhát is felvett. A kreációra nincsenek szavak, szerintünk mindent visz, nézze meg jobban a fotóösszeállításban, majd boruljon le a földre!

Párizsi képregényrajongó

Szavazzon valakire a mosolyviselők közül!

Ezen a hétvégén ComicCon volt Párizsban. Ez a rendezvény a képregényrajongók összejövetele, és aki komolyan veszi, az beöltözik valami izgalmasnak valamelyik képregényből. Ezúttal nem pornósokon van a szuperhősruha, bár ez a jelmez is elég szexire sikerült, ugyanis a melltartó annyira kicsi, hogy alig fért rá a gonoszul mosolygó, őrült arc. A fotósok kedvencévé vált hölgy Harley Quinnt próbálja megjeleníteni, aki a Jokerhez hasonlóan szintén Batman egyik nagy ellensége, sőt a harlekinről elnevezett antihősnő a Jokernek tettestársa, sőt szeretője is. Be kéne mutatni ezt a hölgyet Bai Lingnek – de persze úgy, hogy legyenek ott a fotósok. De amíg a nagy találkozás létre nem jön, kérjük önt, szavazzon! Kinek a mosolygós szettje tetszik a legjobban?