Vasárnap tartják Milánóban az MTV EMA, vagyis European Music Awards gálát, és ugyan a fellépők között csupa komolyan vehető, visszafogott nevet találunk, mint Pharrell Williams, Ed Sheeran és a Rudimental, vagy éppen Ellie Goulding.

A lehetséges nyertesek között ott van viszont mindenki, akitől valami érdekesebb produkcióra is számíthatunk. Nézzük, hogy kitől várhatjuk a legnagyobb balhét, villantást!

Miley Cyrus

Mivel Miley Cyrus kedvenc ruhája az anyaszült meztelen, és mostanában például meztelen koncertet tervezget, könnyen elképzelhető, hogy az EMA-n sem lesz kifejezetten visszafogott.

Nála sosem lehet megmondani, hogy mivel akarja felhívni magára a figyelmet, de néhány hónappal ezelőtt, az MTV Video Music Awardson, aminek ő volt a műsorvezetője, egészen változatosan beteg darabokban vezette le az egész estét.

Villantás valószínűsége: 6,5/10

Balhé valószínűsége: 5/10

Nicki Minaj

Szerencsére Nicki Minajt is jelölték, és hát ő sem az az előadó, aki a szomszédba megy egy kis dekoltázsért, meztelenkedésért. Az ő esetében mindig garantált, hogy a hátsója komoly figyelmet kap, nem véletlenül töltette évekkel ezelőtt szürreálisan nagyra.

De az is valószínű, hogy a melleit sem fogja különösebben takargatni. Mivel mostanában próbálja feléleszteni azt a remek hagyományt a 90-es évekből, hogy a zenészek beszólogatnak egymásnak, még egy kis balhézás is kinéz. Pláne, hogy legutóbb pont az MTV VMA-n szúrt oda egyet Miley Cyrusnak, aki meglepően jól reagált a dologra.

Villantás valószínűsége: 7/10

Balhé valószínűsége: 6/10

Rihanna

Rihanna is elég csapongó abból a szempontból, hogy éppen mennyi ruhát hajlandó magára venni, van amikor kifejezetten elegáns és dívás, de az esetek többségében megelégszik a félig meztelen, közönséges megoldásokkal.

Reméljük, hogy az EMA-n sem viszi túlzásba a komolykodást, és akkor mindannyian jól fogunk szórakozni.

Az oda-odamondogatás tőle sem áll különösebben távol, de mostanában a hírek alapján elég nyugodt, így különösebb botránykeltést nem várnánk tőle.

Villantás valószínűsége: 8/10

Balhé valószínűsége: 3/10

Taylor Swift

A díjátadó egyik legnagyobb esélyese Taylor Swift. Egészen pontosan nem esélyese, hanem potenciális díjhalmozója, összesen 9 kategóriában jelölték.

Swift a kifejezetten visszafogott előadók közé tartozik, de amióta a fél internet arról szól, hogy mennyire tökéletesek a lábai, azóta gyakorlatilag csak bugyiméretű szoknyákat és ruhákat vesz fel, így arra mindenképpen számítunk, hogy a lábait jó alaposan kiteszi majd az eseményen.

A balhézás egyáltalán nem jellemző rá, nem is számítunk semmi durvulásra.

Villantás valószínűsége: 10/10, amennyiben a lábáról van szó, minden egyéb esetben 2/10

Balhé valószínűsége: 1/10

Ariana Grande

Ariana Grande az a 22 éves énekesnő, aki nagyon nem néz ki annyinak, baromi jó a hangja, viszont annyira alacsony, hogy gyakorlatilag folyamatosan figyelemfelkeltő darabokban kell járnia, hogy észrevegyék az emberek, így a mostani díjátadón is valami erősen kivágott ruhára számítunk tőle.

Egyébként elég jóban van Miley Cyrussal, ami megteremti az alapot ahhoz, hogy valami extrahülyeséget lássunk tőle. Elég nagy, hisztis díva hírében áll, ezért azon sem csodálkoznánk, ha jól kiakadna valamin.

Villantás valószínűsége: 6/10

Balhé valószínűsége: 4/10

Katy Perry

Az énekesnőnél lassan esedékes az új lemez, utoljára 2013-ban jelent meg anyaga, ennek ellenére két kategóriában is jelölték. Az egyik a legnagyobb rajongótáborral rendelkező sztárok kategóriája, a másik a legjobb elő show-nak járó díj, ahol begyűjthet egy díjat.

A két potenciális díj összefügg egymással, meg valószínűleg azzal is, hogy Perry az évek során a tökélyre fejlesztette azt, hogy gyakorlatilag folyamatosan kibuggyan a dekoltázsából, mégis rejtve tudja tartani az intim testrészeit. Tulajdonképpen sportot űz abból, hogy szürreálisan nagy dekoltázsokban hajoljon be.

Hogy mennyire tudatosan csinál mindenfajta vetkőzést, jól bizonyítja, hogy még egy kósza monokinizős, melltartóból kiesős kép sem készült róla az évek során, brutális dekoltázsos, átlátszó ruhás viszont annál több.

Villantás valószínűsége: 10/10, amennyiben valamilyen gigászi dekoltázsról van szó

Balhé valószínűsége: 2/10

Rita Ora

Katy Perryhez hasonlóan ő is két kategóriában kaphat díjat, és nála is érezhető, hogy a potenciális díjai összefüggésben vannak a kinézetével.

Az egyik lehetséges díja a legjobb World Stage előadónak járó díj, ez az MTV egyik műsora, amiben koncertfelvételeket mutatnak be. Ez mondjuk a szakmai jelölése.

A másik cím viszont, amire pályázik a legjobb imidzsű énekesnek járó díj, amiben Nicki Minaj-zsal, Taylor Swifttel, de például Justin Bieberrel is versenyez.

Rita Ora nagyon sok tekintetben az új Rihanna, ennek megfelelően eléggé szereti mutogatni magát. Az eszközkészlete nagyon széles, a vállalhatatlan összeállításoktól kezdve, az átlátszó gumiruhán át, a sima bimbótapaszos megoldásokig terjed.

Ennek függvényében szinte biztosra vehetjük, hogy nem fogja visszafogni magát, sőt Rihanna mellett talán tőle számíthatunk a legtöbb fedetlen testrészre, átlátszó részletre.

Villantás valószínűsége: 8/10

Balhé valószínűsége: 1/10

Lady Gaga

Az énekesnőt is jelölték egy kategóriában – a legjobb élő produkciót húzhatja be Tony Bennett-tel közös fellépéséért –, így valószínűleg ő is ott lesz az MTV EMA-n.

Annak ellenére, hogy Gaga mostanában magához képest viszonylag visszafogott, egészen pontosan mindent megcsinált már valószínűleg, amivel ki lehet borítani az embereket, bármikor érkezhet tőle olyan húzás, ami garantálja a címlapokat.

Meg ez a visszafogottság is érdekes kérdés, hiszen például az American Horror Story című sorozat legújabb évadában gyakorlatilag folyton meztelenül van.

Villantás valószínűsége: 8/10

Balhé valószínűsége: 2/10

Kanye West

Természetesen nem csak nőkről szól az MTV EMA, akadnak férfiak is, akiktől érdekes produkcióra számíthatunk.

Az egyikük természetesen Kanye West, akitől a balhé sem áll távol, a 2009-es, legendássá vált beszólása óta mindig benne van a pakliban, hogy mond valakinek valami okosat, ráadásul az évek során egyre nagyobb és nagyobb zseninek mutatja be magát, aki mindenkinek segít eligazodni a világban.

Ha a kedves nejével, Kim Kardashiannel érkezik, akkor a villántás is szinte garantált. Kim Kardashian jelenleg éppen terhes, ezért az ember valami fura oknál fogva visszafogottságot várna tőle, de rá ez nem jellemző.

Villantás valószínűsége: 1/10, de ha vele lesz Kim Kardashian, akkor 7/10

Balhé valószínűsége: 6/10

Justin Bieber

Az est legnagyobb sztárja, már a potenciálisan begyűjthető díjak számából ítélve, Taylor Swift mellett, egyértelműen Justin Bieber, akit hat kategóriában is jelöltek.

Annak ellenére, hogy Justin Bieber pénisze nemrég bejárta az egész világot, mármint a nyaralásán készült meztelen képek, nagyon kicsi az esély arra, hogy az énekes mondjuk olyan ruházati balesetet szenved, mint mondjuk Lenny Kravitz még augusztusban.

Az elmúlt időszakban megkomolyodó énekestől komoly balhéra sem számítunk, de ettől még könnyen lehet, hogy bekerül a hírekbe. Az MTV VMA-n például elsírta magát, mert egy évvel korábban még kifütyülték, most pedig újra kedvelik az emberek.

Mondjuk az MTV EMA-n hagyományosan jobban szokott szerepelni, mint az MTV Video Music Awardson, ahol 2011 óta nem kapott díjat, az EMA-n legalább a legjobb kanadai előadónak járó címet stabilan be szokta húzni. Ezt természetesen már az idei díjátadón is megszerezte.

Villantás valószínűsége: 1/10

Balhé valószínűsége: 2/10, de ha arról van szó, hogy történik-e valami szánnivaló, amivel bekerül a hírekbe, akkor 6/10