A Sztárban sztár ötödik adásában Majka tekintélyt parancsolónak tartotta Wolf Kati előadását, az énekesnő Liptai Claudiát megsiratta, Havas Henrik és Bereczki Zoltán is meghatódott. Havas Henrik szerint Wolf Kati Sia-Chandelier dala a magyar televíziózás csúcsa, amit még számtalanszor meg fognak mutatni – a gond csak az, hogy ez a tévé előtt ülve MIND nem jött át. Sőt, egy kusza, fura előadást láthattunk, amiben Wolf Kati alig kapott levegőt, egy cuki kislány ugrabugrált, és lopta a showt. 

A Facebookos kommentelők többsége szerint csak a kislány tánca miatt volt jó az előadás, kevesen vannak, akik szerint ez volt Wolf Kati legjobb alakítása.

Ezzel szemben Gáspár Laci mint Will Smith fantasztikus volt, tényleg szórakoztatóan énekelte és utánozta a Men In Black klipből a rappert. Magasan ez volt Gáspár Laci legjobb előadása, ráadásul most látszott csak igazán, hogy mennyit fogyott. Liptai Claudiának Tilla felajánlotta Gáspár Will Smith Laci kezében a rúdszerű kütyüt - ami a filmben az emlékezetet törli -, Liptai köszönte szépen, jelezte, hogy ez kicsi neki. Tóth Gabi előadása után is szóba került a farok, Liptai idézett a Kispál számból, és elmondta, hogy a férfiak mennyire egyszerűek, csak a farokméret érdekli őket.

Wolf Katin, Gáspár Lacin és Tóth Gabin kívül a többi fellépő harmatgyenge, Rácz Gergőt továbbra is szivatja valaki a stábból, az egyslágeres Paintől kellett előadnia a Szex vajon mit, amiből az kerekedett ki, mintha Csonka András és Ben Stiller szerelemgyereke utánozná Dopemant. Baby Gabi otthon felejtette az énektudását, és úgy üvöltözte a Kozmix a házbant, mint egy gimnáziumi kóristalány a banketten – Baby Gabinak ez volt az utolsó előadása, ő távozott a műsorból. Ehhez az adáshoz tényleg valami drog kell, hogy az ember jól szórakozzon, és ne akarjon mosogatni és felrakni egy hajpakolást. De legalább Bereczkinek jól áll a borosta.

Ha minden jól megy, akkor a nagy hajrában, az utolsó műsorokban visszakapjuk azt a Sztárban sztárt, amit az előző években nagyon megszerettünk. És ami kicsit pörgősebb, ugyanis az utolsó előadás (20:35) és a szavazás lezárása (21: 10)  közt kerek 30 perc telt el.