Szorcsik Viktóriának elege van abból, hogy összekeverik Szorcsik H. Viktóriával és a róla szóló negatív hírekkel, ezért most jogi lépéseket fontolgat, hogy volt kolléganője változtassa meg a nevét. Megmutatjuk ki kicsoda a történetben. 

Ő itt Szorcsik Viktória, a Jóban Rosszban volt szereplője és zavarja, hogy a kezdetektől összekeverik a kolléganőjével. A Borsnak azt nyilatkozta, hogy annak idején valakik úgy gondolták, hogy hatalmas sztori lesz, ha két ugyanolyan nevű színésznő játszik egy sorozatban.  Főleg a negatív hírek meg a pletykák zavarják és azt, hogy a családtagjai is szégyenkeznek, mikor áramlopás, anorexia vagy éppen eldurvult gyermekelhelyezési per miatt kerül elő a neve, ezért azt szeretné ha a kolléganője jól megkülönböztethető nevet venne fel. 

Ő pedig Szorcsik H. Viktória, aki szintén a Jóban Rosszban volt színésznője, igaz később került a sorozatba, mint a másik Szorcsik Viktória, ezért kapott a nevébe egy H betűt. A cikkek többsége az eldurvult válásával és az anorexiájával foglalkozik, amit gyakran a másik Szorcsik Viktória képével illusztrálnak. Ő nem akart arról nyilatkozni, mit szól az esetleges névváltoztatáshoz.