Két nyertese van a Sztárban sztár műsornak, ez a műsor kellős közepén világosan látszik: Gáspár Laci és Peter Srámek. Gáspár Laci Cher Strong Enough című diszklóslágerét adta elő, Peter Srámek Tina Turnert énekelt. Mindkét előadás közben az ember álla leesett, miközben a térdét csapkodva röhögött az egészen. A zsűritagok Gáspár Lacit Cherként szerették a legjobban:

Majka: „Ebből kéne élnie, mindig más kéne utánoznia a színpadon, mindneki elől lopja a showt"

Bereczki Zoltán: „A vibrato hullámhosszát is levette, nemcsak a hangszínt"

Liptai Claudia: „Női blokkot a Gáspár Laci koncertekbe"

Havas Henrik felidézte a Cher koncertet, amin a Sportcsarnokban volt anno.

Gáspár Laci az egész műsorban hétről hétre az az előadó, aki tényleg szórakoztató, akár nő, akár férfi előadó bőrébe bújik, a nézők és a zsűritagok is imádják. A mostani alakítása az eddigi legjobb volt.

Peter Srámek szintén nagy meglepetés, valószínűleg ő az, aki ha ügyes, sokat profitálhat a műsorban szerzett ismeretségéből. A fiatal előadó Tina Turnert énekelt, és bár tényleg inkább Celine Dionnak nézett ki, ahogy Majka mondta, de elképesztőt énekelt - ide kattintva megnézheti.

A többiek, még Wolf Kati és Tóth Gabi (aki ismét teli torokból énekelt, mindenkit megríkatva, ami kicsit már unalmas) is elhalványultak Gáspár és Srámek mellett. A hatodik adásban Wolf Kati és Varga Győző állt a kiesés szélén, utóbbi távozott a műsorból. 

A műsor a hatodik adástól kezdve a csapatokkal is kiegészül, Pet Shop Boyst és a Spice Girls láthattuk, így az előadóknak két dalt és két koreográfiát is be kell tanulniuk hétről hétre. A Spice Girlsben Gáspár Laci Mel B-t alakította, bravúrosan, nehéz nem rá figyelni - benne van a girl power. A csapatok is rendszerint szórakoztatók a műsorban, ez már tavaly is így volt: azt a Backstreet Boys előadást nehéz elfelejteni.