Vajna Tímea interjút adott a Life.hu-nak, ami annyira tökéletesre sikeredett, hogy muszáj egy az egyben idézni:

Annyit dolgozom, mint egy háziasszony, néha még többet is.

Annyi a különbség, hogy nekem nem fejeződik be délután 5 órakor a munkaidőm, hanem éjjel 2-3 körül fekszem le. Sok a munka, de bírom egyelőre. Mostanában naponta foglalkozom a szépségkirálynőmmel, Nagy Nikolettával, akit a Las Vegas-i versenyre kell felkészítenem. Szponzorokhoz járok, fellépőruhákat keresek, vízumot intézek a királynőmnek, rengeteg tennivalóm van, hogy a Miss Universe világversenyre minden tökéletesen összeálljon. December közepén pedig egyedül utazom ki vele, hogy mellette legyek ezekben a sorsdöntő pillanatokban. Ez sem szórakozás lesz, hanem munka.

De naponta bejárok a gyémántpalotába, ott van a fix állásom, és az ékszerkollekciómat is tervezem.

De várjon, itt még nincs vége, Vajnáné élete tényleg nagyon kimerítő, mivel:

A szépítőnek mondott, de számomra inkább pihentető alvást hétvégente igyekszem bepótolni, de akkor sem lustálkodom egész nap, csak akkor kicsit tovább alszom.

Jó érzés, hogy van kézzel fogható eredménye az erőfeszítéseimnek, már saját lábon is meg tudnék állni. A keresetem nagy részét jótékonyságra költöm, illetve a húgomnak adok belőle, meg azért magamnak is megtartok valamennyit. Igyekszem félretenni, de arra még nem gondoltam, mi lesz, ha egy nap Andy nem áll mögöttem."

Vajna Tímea amúgy tényleg sokat dolgozhat, mert a sok munkája mellett elfelejtette megemlíteni, hogy még egy castingcéget is vezetnie kell a sok teendője mellett. De persze ne felejtsük el, hogy nem ő az egyetlen celeb, aki nagyon keményen melózik.