A Sztárban sztár hetedik adásában az előadók egyedül és párban is énekeltek, már csak hatan vannak a műsorban, hetente két dalt és koreográfiát kell megtanulniuk. Gáspár Laci töretlenül a legjobb a műsorban, Tóth Gabival leénekeltek mindenkit az Endless Love-val, aki eddig valaha a Sztárban sztár színpadán állt.

Gáspár Laci és Tóth Gabi szólóban is jók voltak a vasárnapi adásban, Gáspár Laci Máté Péterként szórakoztatta a közönséget, Tóth Gabi pedig Tóth Verát utánozta. A külön produkciójukat teljesen elhalványította a közös daluk: Lionel Richie és Diana Ross Endless Love című dalát énekelték el, fantasztikusan.

A műsor hetedik adásában is Peter Srámek, Wolf Kati, Gáspár Laci és Tóth Gabi remekeltek, biztos, hogy közülük nyeri meg valaki a műsort. A zsűritagok a szokásosnál jobban önmagukat adták, kiderült, hogy Bereczki Zoltán a legkorrektebb, és igyekszik objektív maradni. Az is kiderült, hogy Havas Henrik szerint Tóth Vera "puszilgatnivaló, tündibündi", és az is, hogy Liptai Claudia nagyon tud székben ülve táncolni és énekelni. Rácz Gergőt szavazták ki a nézők, Wolf Kati alatt is rezgett a léc.