Király Viktor a hétfő esti Voice-ban Lisa Stansfield All Around the World című dalát énekelte. Az az igazság, hogy az eddigi produkcióit jobban szerettük, annak ellenére, hogy rendben volt az egész. De ez nem jelent semmit, főleg azért, mert a zsűri imádta Király Viktort, az meg egy kicsit fontosabb. Sőt, Gwen Stefaniékon túl a külföldi sajtó is szépeket írt róla.

Ez volt az este egyik legeredetibb előadása, Király a tehetségének egy új szintjét mutatta meg. 

– írta a Billboard

Vajon az elsők között tud maradni? Nem hisszük, hogy ezután veszélyben lenne, bár azt is megjegyeznénk, hogy választhatott volna egy gyorsabb számot az első élő fellépésére.

– azért ennyi kritika még elmegy. Ráadásul az oldal nem dicsérte halálra a többieket, Regina Love produkcióját például lehúzták, nem biztos, hogy okos volt Adele-t választani. Szerintünk se. Fáj a fülnek.

Meglepődnék, ha nem jutna be a Top 12-be. Mindene megvan, hogy sztár lehessen. A külső, a kiállás, a hang és a legkevésbé sem erőltetett karizma, mire az ember azt mondja, 'fogalmam sincs, ki ez a srác, de azt tudom, hogy valaki.' Azt nem tudom, hogy Viktor fog-e nyerni, de eddig biztos befutónak tűnik. 

Pozitív kritika mind.

Megütötte a magas hangokat, amiktől még Adam Levine is elpirulhatott volna – de nem tette – és megmutatta, hogy tud táncolni, és szereti a közönség. Egy olyan szintet ütött meg, aminek elégnek kell lennie, hogy szavazók még bent tartsák egy ideig. Ha továbbra is újít és fejlődik, nincs okunk kételkedni, hogy sokáig jut a 9. évadban.

Volt, aki Michael Bubléhoz hasonlította. Ez pedig a Daily News értékelése Királyról: 

Mindenképpen magasra tette a lécet a magas hangok kiéneklésével, és ezzel egy időben még táncolt is. 

Gwen Stefani büszke volt a tanítványára, Adam Levine pedig beismerte, hogy hiányzik neki Király Viktor. Hát máskor nem kell kirakni a csapatából. Gwen Stefaninak meg nem kéne máskor összejönnie a kollégájával, akkor biztos még több cikk született volna az énekesekről (bár a USA Today legalább Király videóját linkelte be a Voice-os anyagába). De mivel Gwen Stefani Blake Sheltont nézte ki magának (vagy fordítva) mindenki mindenfélét beleképzelt mindenbe. Először mutatkoztak nyilvánosan, mióta kiderült a kapcsolatuk. Szinte minden lap, köztük a Us Weekly szerint ez már flört. Oké, az énekesnő folyton mosolygott, de ennyi. 

És volt egy ölelés is. Ez meg már szex. 

Király Viktor korábban azt mondta a Velvetnek, hogy az eddigi felvételeken nem látszott rajtuk semmi, egyébként meg tök jó nekik. És tényleg.