Mindenkinek szíve joga azt utálni, akit akar. Mondjuk Bódi Sylvit. Akivel lehet nem szimpatizálni, akit lehet akárminek nevezni azért, mert vetkőzéssel kereste a pénzt, akit akár álszentnek is tarthat, mert a jótékonykodásaival kérkedik, vagy mert annak ellenére, hogy azt mondta, többet nem vetkőzik, néha azért mégis becsúszik egy-egy meztelen, vagy félmeztelen kép. Ez egy szabad ország,

Bódi Sylviről tényleg mindenki azt gondol, amit akar.

De a sok rossz, csúnya, gonosz gondolat mellett muszáj végre azt is figyelembe venni, hogy a celebkedésből is visszavonult egykori glammodell egy kicsit talán tényleg többet tud annál, hogy ügyesen ledobja magáról a ruhákat a kamera előtt.

Mert ha nem tudná, Bódi Sylvi egy ideje már tényleg nem vetkőzik, hanem szörfözik.

És ezt most ne úgy képzelje el, hogy "bizonyára a sok vetkőzésből összekapart irdatlan mennyiségű pénzből nyaralgat, és sütteti a tangás fenekét mindenféle homokos tengerpartos, pálmafás helyen, ahonnan kiposztol néha egy-egy szelfit valaki szörfdeszkájával", mert az igazság az, hogy Bódi Sylvi

tényleg tud szörfözni.

Annyira, hogy már szponzora is van, amiről pár hete a Facebookon számolt be.

Persze tökre megértem, ha a fenti képek nem győzték meg teljesen, hisz mindenki be tudja vizezni a haját, és oda tud állni bikiniben egy szörfdeszka mellé, hogy vigyorogjon behúzott hassal. Épp ezért nézze meg most ezt a fotót, amin Bódi Sylvit láthatja szörfözés közben, hátha így már elhiszi:

Playmate @sylvibodi snagging a nice right today at #playgrounds #girlpower #sherips

Mark and Dave's Nicaragua (@markanddaves) által közzétett fénykép,

És ha valamiért ön akkora szívtelen, gonosz dög, hogy még ezek után is erősen kételkedik abban, hogy a fenti fotó az egykori playmate-ről készült, akkor nézze meg az alábbi videót. Utána meg döntse el magában, hogy mit gondol Bódi Sylviről.