A Daily Mail szerint Charlie Sheen egyik korábbi alkalmazottja egy interjúban beszélt arról, hogy a sztár hollywoodi birtokán dolgozó személyzet tudott a HIV-fertőzéséről. Szerinte a színésznél gyakran fordultak meg prostituáltak, akiknek egy titoktartási szerződést kellett aláírniuk, nehogy véletlenül is kikotyogják a titkát. 

A névtelenségét kérő exalkalmazott szerint annak ellenére, hogy Charlie Sheen egy hatalmas, 20 millió dolláros házban él, szinte ki sem dugta az orrát az egyik parányi szobából, ahol állítólag prostikkal és drogokkal szórakoztatta magát. Szerinte a színész leginkább kokaint tolhatott, de mivel minden a zárt ajtók mögött történt, ebben nem volt teljesen biztos.

A titoktartási szerződésről annyit lehet tudni, hogy aláírói senkinek, még a közvetlen családjuknak sem beszélhettek a HIV-fertőzésről. Ha valaki mégis megszegte volna a megállapodást, 100 ezer dollárt kellett volna fizetnie a sztárnak. Charlie Sheen egyébként azt mondta, hogy az elmúlt években összesen 10 millió dollárt szórt el titkának megőrzésére.