A Sztárban elérkezett a döntőhöz, a vasárnapi adás a döntő első része, a következő héten már a finálé lesz. A kilencedik adásban a négy énekes duettet is énekelt, egyikük sem esett ki: a műsor fináléjában dől el, kik állnak a dobogón. Addig lehet rájuk szavazni az applikáción keresztül.

A döntő első adásában is Gáspár Laci és Peter Sramek voltak a legjobbak, Gáspár Laci olyan előadással zárt mint Olivia Newton-John, aminél jobbat még nem láttunk a Sztárban sztárban. Kökény Attilával énekelték együtt az I Need A Mant a Grease-ből – sajnos Majka nem bírta ki, hogy ne mondjon valami olyat Gáspár Lacira, amitől az emberben marad némi keserűség. Most Gáspár Laci tevepatáját célozta meg a sajátos humorával. 

De nem ez volt egyetlen pillanat a döntőben, ami után a tévénéző húzhatta a száját. Szandi és Tóth Gabi diszkóleszbizése mint Shakira és Rihanna egyáltalán nem volt lenyűgöző, sem erotikus. A seggük vitte a showt, és  erőltett volt, mintha csak egy transzvesztita showt nézne az ember valamelyik ratyibárban. Tóth Gabi egyébként kiesésre áll, a három körös szavazásban ő áll a szavazások legvégén. 

Csobot Adél és Peter Sramek mindkét előadásukban fantasztikusak voltak, Sramek a legnagyobb meglepetés, ezt a zsűritagok is elmondták, Majka szerint Sramek a Sztrában sztár igazi nyertese – bár erre a címre Gáspár Laci a legesélyesebb, aki Demjén Rózsiként is sikert aratott. Egyértelmű, hogy Gáspár Laci a legsokoldalúbb előadó a Sztárban sztár harmadik évadában.