9 401

Gáspár Laci nyerte a Sztárban sztárt, és egymillió forintot

2015.11.29. 21:29

A Sztárban sztár harmadik évadának abszolút nyertese Gáspár Laci, aki tíz héten keresztül minden vasárnap fergetegesen szórakoztatta a tévénézőket. Megnyerte a 2015 legsokoldalúbb előadója címet, nyert egymillió forintot, amit az Együtt a daganatos gyerekekért alapítványnak ajánlott fel. Mindenkinek megköszönte a segítséget, és egy kicsit megkönnyezte a győztes pillanatokat.

A döntőben sem úszta meg, hogy női előadóként kelljen parádéznia, Bonnie Tylerként adta elő az I Need A Herot, és a zsűrit hibáztatta, amiért úgy nézett ki, mint a Shrekből Fiona. A zsűritagoktól ugyanis még a műsor elején megkapta, hogy úgy néz ki nőként, mint az ogre nő, Fiona - az utolsó adásban pedig megkapta a Shrek betétdalát.

Gáspár Laci mellett Peter Sramek és Csobot Adél is a legnagyobb meglepetései a műsornak. Csobot Adél Selena Gomezzel és Auth Csillával lenyűgözött mindenkit, Peter Sramek pedig megugrotta a tavalyi győztes, Pál Dénes szárban sztáros transzvesztita énjét, Hernádi Juditként. Peter Sramek tökéletes profizmussal és alázattal mutatta meg, hogy hogyan lehet paródia és közönségesség nélkül férfiként női előadó bőrébe bújni. 

Tóth Gabi a harmadik helyen végzett, ő hétről hétre önmagát adta, ezt a döntőben meg is mondták neki a zsűritagok -bár a műsorban a legsokoldalúbb előadót keresik. A zsűri és Tilla nélkül ez a műsor sokkal kevesebb lenne, az utolsó előadásban is hozták a formájukat, Liptai és Bereczkei évődése, Majka cinizmusa és Havas Henrik nagypapás megjegyzései sokat tettek a harmadik évadhoz. Nagy valószínűséggel lesz negyedik évad is – remélhetőleg sokkal kevésbé lesz bonyolult a szavazás rendszere a következő évad döntőjében.