Vagyis csak egy kicsit hagyta el, de most, hogy lement könyvének hivatalos bemutatója haza is költözik. A Bors közölt egy interjút a színésszel, aki a rendkívül sokoldalú Vajnáné Palácsik Tímea alázása mellett, arról is beszélt, hogy soha nem hagyná el alkoholizmussal küzdő, várandós feleségét.

Minden 33 éves nőt megkérek tisztelettel, hogy gondoljon bele, milyen lehet, ha egy hetvenéves bácsi mellé kell bújnia éjszakánként. Biztosan jó lehet több tízmilliós autóval furikázni. Biztos jó lehet üzletasszonyként gyémántüzletben fel-alá mászkálni. De azt gondolom, hogy a legelvetemültebb embereknek is van lelke, lelkiismerete. Azt a tíz percet, mielőtt elalszik, azt nem veheti el tőle senki. Nehezen tudom elképzelni, hogy ő éjszakánként nyugodtan és békésen alszik el. Biztosan rám gondol előtte.

- mondta a lapnak Damu

A színész ezen a héten költözött el feleségétől, de állítása szerint nem azért, mert nem bírta tolerálni a nő alkohol problémáit. Sokkal inkább azért, mert annyi mindenre kellett felkészülni, PÉLDÁUL a könyvbemutatójára.

Nem azért költöztem el otthonról, mert a feleségemet magára akartam hagyni. Annyi munkám volt, annyi mindenre kellett felkészülnöm – például a könyvbemutatómra –, hogy nem fért bele az, hogy hazamegyek és hajnalig nekem pátyolgatnom kell valakit. És azt is szerettem volna elérni, hogy Edina megérezze, mennyire hiányzom neki. Az volt a célom, hogy derüljön ki, egyedül mire képes. Ez döbbentette rá, hogy muszáj összeszednie magát, ezért akart kórházba menni.

- mondta.