Péntek este volt egy olyan gála, hogy Billboard Women in Music, azaz a zenei élet nőit díjazta a rangos zenei lap mindenféle fantáziadús titulusokkal. Már megint gyakorlatilag csak fekete és fehér szetteket láttunk, ennek valószínűleg az az üzenete, hogy ezt egy elegáns(abb) gálának szánták, de elég sokan voltak, akik a dekoltázsukat azért nem hagyták otthon. Ebben a heti trendben az esemény hat legjobb nőjét mutatjuk, szavazzon alul a kedvencére! Ki nézett ki a legjobban?

Lady Gaga

Na, Lady Gaga nyerte az év nője díjat, ami nem túl logikus, hiszen az énekesnő egy kósza dalocskán kívül semmi új zenét nem produkált idén, viszont színészkedett egy horrorisztikus tévéfilmsorozatban. Egész jól mellesleg, az AHS: Hotel sajna nem Lady Gaga miatt uncsi.

Na de mindegy, ha már egyszer a színészkedésért járt a zeneipar elismerése, akkor Lady Gaga fogta, és két szettet vitt magával péntek este. Az egyik egy kivételesen színes öltözék, de magára a vörösszőnyeges bevonulásra az énekesnő egy fehér összeállításban ment el. Ami cipőből, szoknyából és melltartóból állt. Minek vett volna bármi mást?

Selena Gomez

Selena Gomez a legjobb listavezetőnek járó díjat/címet kapta meg, bármit is jelentsen ez. Ő überkonzervatív frizurával fogadta ezt az elismerést, ruhája a '20-as évek divatját idézte messziről, rojtok, csillogás, showbiz! Plusz egy egyszerű és nagyszerű nyaklánc, ami eléggé hasonlít arra, amit alábbi kolléganője visel.

Demi Lovato

Most jöjjön két feketeruhás üzletasszony! Az első Demi Lovato, jó nagy dekoltázzsal. Ő a Rulebreaker, azaz szabályszegő címet kapta meg, ami ebben a környezetben bizonyosan bóknak számít, hiszen csak magyarul hangzik olyan bénán, ahogy.

Hogy Demi Lovato milyen szabályt szegett meg szerintük a zenében, azt nem tudjuk, idei legnagyobb slágere, a Cool for the Summer nem nagyon lóg ki a jól megcsinált, de nem túl eredeti popslágerek közül. Az öltözködésben mindenesetre annyiban szabályszegő ő, hogy a fekete szetthez kék cipőt vett. Igaz, a lábbeli alig-alig látszik ki a nadrág szára alól.

Lana del Rey

Ahogy halad előre Lana del Rey karrierje, úgy sötétedik folyamatosan az énekesnőnek a Video Games című sláger idején még vörösesszőke haja. Mostanra elérkezett a tökfeketéhez, de nyilván nem ennek szól a Billboardtól elnyert trailblazer cím, amit jobb híján esetleg úttörőnek lehet fordítani.

Lana del Rey folyton arról énekel, hogy az élete micsoda egy züllés és nyomor és dráma és szomorúság, de ehhez képest ezen az estén a megjelenése teljesen üzletasszonyos volt. De persze ő csomószor hangoztatja, hogy számára Lana del Rey személyisége csak egy szerep – ezek szerint pénteken éppen egy másik szerepet játszott.

Vagy rosszul értünk mindent.

Alicia Keys

Vigyázz, Alicia, elszakadt a pólód! Kedves olvasónk, mindannyiunknak szembe kell nézni a ténnyel, hogy Alicia Keys egy szétcincálódott Prince-trikóban is tud dögösen kinézni. Persze ebben nagy szerepe van ennek az elöl sliccelt bőrszoknyának is, és érdekes módon a tökfekete szetthez ő is színes cipőt vett: bordó, hegyes orrú tűsarkút. Szomorúan jelentjük azonban, hogy Alicia Keys aznap este nem nyert semmit, mint ahogy a következő, utoljára sorra kerülő hölgy sem.

Ciara

Ki nézett ki a legjobban?

Ciara ruháját érdemes jobban megfigyelni. A Versace cégnek ez a fantasztikus és egyben megintcsak csupafekete produktuma egy köldöktől combközépig terjedő szoknyából áll, plusz egy hosszú drapériából, ami a bal mell alól indul, körbe van kanyarítva az énekesnő nyaka körül és egy elöl hordott uszályban végződik.

Szívesen megnéztük volna mozgásban is ezt a szerkót, hogy Ciara hogyan tudja tolni maga előtt az uszályt, de ezúttal meg kell elégednünk a fotókkal. Ha megnézte az összes képet, szavazzon feltétlenül! Ön szerint ki nézett ki a legjobban?