DSC4929

Szerződést bontott a Magyar Telekom Ákossal

2015.12.16. 13:37

„A Magyar Telekom Csoport szerződést bontott Ákossal, erről az előadóművészt ma délelőtt írásban tájékoztattuk. Nagyra értékeljük Ákos zenei munkásságát, előadóművészi pályáján elért sikereit és köszönettel gondolunk vissza az együttműködés éveire, a közös munkára.

Ugyanakkor cégünk nem tartja összeegyeztethetőnek az előadóművész egy televíziós csatornán adott interjújában elhangzottak szellemiségét csoportunk hitvallásával és értékrendjével.

A Magyar Telekom Csoport elkötelezett abban, hogy nőknek és férfiaknak egyaránt azonos munkafeltételeket és karrierlehetőséget biztosítson és minden körülmények között fenntartsa a vállalaton belüli nemi egyenjogúságot. Emellett kiemelt figyelmet fordít arra, hogy támogasson olyan kezdeményezéseket, sőt indítson olyan önálló programokat, amelyek lebontják a meglévő társadalmi és nemi akadályokat a munkaerőpiacon, és egyenlő feltételek és lehetőségek mellett teszik lehetővé mind a nők, mind a férfiak számára a magánéletben, és a munkában egyaránt sikeres élet megvalósítását" – közölte az Indexszel a Magyar Telekom kommunikációs igazgatósága. 

Ákos az Echo TV-nek adott interjújában a nők szerepéről beszélt, véleménye szerint a nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak. Az énekes rajongói is elfordultak Ákostól, a Facebookon rengeteg nő üzent az énekesnek, hogy nem értenek egyet ezzel a nézettel.