Katie Jordan Price arról híres, hogy modellként lett igazi trashceleb Angliában. Néhány éve fogadott maga mellé egy padawant, akit megtanított a mindent mellel reklámozás fortélyaira, most viszont családon belül örökíti tovább a tudást. Nyolc éves lányát mostanában többször megmutatta a világnak sminkben, hát a gyereknek már modellszerződése is van.

Price a Sunnak elmondta, hogy Princesst sok castingra hordja, mivel a gyerek nagyon szívesen színészkedne, vagy pantomimozna. Talán utóbbi miatt vonzza annyira a smink, de persze simán lehet, hogy anyutól eredeztethető a vakolat iránti vonzalma. Minthogy egy színdarabban közösen szerepelnek, a színháznak is lehet köze hozzá.

Senkinek sem kell magyarázkodnom. Princess leszerződött egy modellügynökséggel, ezért nagyon sok válogatásra jár. [...] Hogy zavar-e? Nem. Nagyon szeret sminkelni, és jó benne. Egy színházban vagyunk, mindenhol megy a smink. Ha itt van, persze, hogy ő is kísérletezhet

–  árnyalta a képet Price, aki 13 éves kora óta modellkedik. 16 évesen hagyta ott az iskolát, 18 évesen már félmeztelenül láthatták a Sun olvasói. Gyereknevelési módszerei azután kérdőjeleződtek meg a köz előtt, hogy az Instagramjára számos képet, illetve videót tett ki a lányáról. Az egyiken ő maga beszél attól, hogy nem az anyja erőlteti rá az arcfestést, illetve senkinek semmi köze ahhoz, ha ki akarja sminkelni magát, és kész.

Princess fires back *****️ #family

Katie Price (@officialkatieprice) által közzétett videó,

Price-nak rajta kívül négy gyereke van: Harvey, Junior, Jett és Bunny (13, 10, 2 és 1 évesek.)

Mit gondol a kialakult helyzetről?