Mihalik Enikő New Yorkban élő magyar modell interjút adott az Into The Gloss című divatmagazinnak. Főleg arról beszél, milyen szépségápolási termékeket használ, illetve milyen különös vonzalom fűzi egy Chanel-körömlakkhoz, de azért akadnak benne a divat iránt kevéssé, a személye iránt viszont annál jobban érdeklődő emberekhez szóló dolgok is.

A beszélgetés rögtön ezzel kezdődik,

Magyarországról jöttem, és így visszatekintve úgy gondolom, [Magyarország] elég unalmas. Mármint New Yorkhoz képest sok hely unalmas. 

Nagyon szerettem ott felnőni, nagyon sokáig tartott a gyerekkorom, amíg el nem kezdtem modellkedni. Azt hiszem, későn érő típus vagyok, szóval kislányként tekintek magamra tizennégy éves koromig. Aztán egy bevásárlóközpontban összefutottam egy modellügynökkel. Néztem a nőt, hogy mi van? Hozzám beszélsz? Biztosan azt gondolod, hogy nekem modellkednem, mármint pózolnom kéne, meg öltözködni? Szerencsére nő volt, mert nagyon megijedtem volna egy férfitől. Tudod, kisváros, Kelet-Európa, valaki odamegy hozzád, hogy gyere, keress pénzt modellkedéssel. Az ilyesmivel szemben gyanakodni kell. De egy nő volt [az ügynök], úgyhogy megadtam neki anyu számát, és azt mondtam, beszélje meg vele”.

Így indult a modell karrierje, aztán a folytatásból kiderül, hogy néhány évig alig voltak felkérései, aztán, amikor eldöntötte, hogy hagyja a fenébe, és továbbtanul, beütött a ménkű. Itt a teljes szöveg, olvassák el. Ha pedig az érdekli önöket, hol tart most, arról itt írtunk.