Czibók László az RTL Klubon futó Éjjel-nappal Budapest című kamureality Mikijét alakítja, és ahogyan az lenni szokott, rengetegen azonosítják őt karakterével. A hatalmas izmokkal rendelkező, gonoszt játszó Czibókot napi szinten zaklatják Facebookon az utálói, hol a forgatókönyvben megírt tettei miatt, hol pedig egyszerűen csak a külseje miatt. 

Teljesen hidegen hagynak a fikázások, beszólások

– írta a sorozatszereplő Facebookon arra reagálva, hogy sokan aggódnak miatta, majd felsorolta az okokat, hogy miért nem tud kiakadni a durva üzenetek miatt.

 1. Nézzétek meg kik írják. Többségben 12-15 éves félhülye, iskolázatlan, neveletlen GYEREKEK. Amikor a külsőmet gyalázzák, akkor elhízott, fogatlan, sohanemsportolt koboldok teszik ezt.

2. Nekem bírnom kell a kritikát. Ezt is írtam már. Bírom. A kritikát. Nem a szarral dobálást, majd annak a lenyelését. Valaki arra született én nem.

3. Nem veszem fel a kesztyűt, olyan mélyre nem tudok lemenni, pedig próbálom. Nem fogok gyerekeket fenyegetni. Pillanatok alatt hülyét csinálok belőlük. Ha nagyon paraszt, akkor megosztom ezt veletek. Kaptam olyan véleményt, hogy ne alázzam meg ezeket a "szerencsétleneket". Nem én alázom őket. Megteszik maguk. Szerencsétlen? Akkor nem az, mikor egy apjánál idősebb embert ismeretlenül csicskáz, köcsögöz stb.? Mindennek van következménye...

4. Hogy ennek mi értelme? Úgysem változnak meg. Tudom. De. Talán anyu, apu látja mit sikerült a nyakunkra rakni. Mert nekem senki ne mondja, hogy ezért nem felelősek a szülők. Igen, néhány ezer ember előtt megszégyenülnek. A semminél ez is több. Pontosan ezért van ez a hülyegyerekáradat, mert mindenki mindent lesz.r.

– írta Czibók, akinek mindentől függetlenül jólesik az együttérzés, és megnyugtatja a tudat, hogy csak az ország 80 százaléka kretén.