Hogyan, kérem?

Boldog új évet, ez a Velvet viszonylag rendszeresen jelentkező sorozata, a hetilapszemle. Ebben megnézzük, mit írt a Story, a Hot! és a Best magazin ezen a héten. Néha elővesszük a Kiskegyedet is. Az előző részeket itt olvashatja el.

Story

Címlapon Pataky Attila, aki megfogadta, hogy ezentúl többet törődik magával. Van rá oka, de aki aggódott már a szeretteiért, az semmi újdonságot nem fog találni ebben a cikkben, legfeljebb, hogy az énekesnek, aki a közelmúltban majdnem elvérzett, nyolc értágító háló van a szívében.

Rubint Réka az utóbbi hónapokban hetente szerette a férjét vagy a gyerekeit a magazinok oldalain, így vélhetőleg a változatosság kedvéért most azt dokumentálták, ahogy az unokahúgát, Rellát szereti. Szó esik a 18 éves lány szüleiről is (az apja Rubint bátyja), az ő családjuk és Schobertéké nagyon összetartó. 

Olyan családban nőttem fel, ahol a másik mindig fontosabb, mint mi vagyunk. Ha van egy szelet kenyerünk, akkor azt odaadjuk a másiknak. És mégsem kell attól tartanunk, hogy nekünk nem jut, hisz úgyis visszakapjuk a felét...

Soha jobbkor: egy hirdetésben Jakupcsek Gabriella a Ridikül című műsor díszletében ülve idézi fel, milyen volt az, amikor egy szilveszteri műsorra készültek, de elnémította – a reflux.

Röviden

  • Cseh László nyolc év után elvette a barátnőjét, titokban, most pedig „szeretnék mielőbb egy kisbabát”. Ehhez alighanem a felesége segítségét kell kérnie.
  • Kozmix Lala a turnézás mellett is folytatja a jogi egyetemet.
  • Soma 2016-ban egy zenés gyógyszínház előkészítésével foglalkozik majd.
  • A hét idézete: „csak a beteg mókus rágódik a múlton”. (Csepregi Éva)

Best

Miklósa Erika és férje kérelmezték, hogy örökbe fogadhassanak még egy gyereket. Egy lányuk már van, akinek a Bíborka nevet adták; remélik, hogy 2016-ban bővül a családjuk.

Pataki Zita egy érdekes cikkben keres egy azóta felnőtt gyereket. Az RTL Klub időjárás-jelentőjének több testvére van, gyerekkorában pedig egyszer karácsonyra magukhoz vettek egy kisfiút az egri gyermekotthonból. Sanyikát nagyon gyorsan megszerették, és nem sokon múlott, hogy örökbe fogadják: amikor kérvényezni akarták, kiderült, hogy még nem mondott le róla a családja. Később pedig, amikor lemondtak róla, már zajlott az örökbefogadása. (Pataki a magyar-könyvtár szakos diplomaszerzés után egyébként a Pest Megyei Gyermekvédelmi Intézetben dolgozott, ötven gyereket adott örökbe.) A szabályozás miatt nem kaphat információt az intézettől, de reméli, hogy még megtalálja az időközben Sándorrá lett Sanyikát.

Röviden

  • Oroszlán Szonja Philadelphiában él, és olykor Skypeol a lovával.
  • Kovács Patrícia lézervágott bugyit hord.

Hot!

Címlapon Gesztesi Károly, aki Izraelbe költözik, hogy egy hatvan előadásból álló, nemzetközi szuperprodukció vezetője legyen. Ehhez sok sikert kívánunk neki, ha önök tudják, mi lehet ez, írjanak nekünk levelet!

Ugyancsak címlapon, egy tördelési botlás miatt ez olvasható:

Apu szeretői között színésznők Zámbó Krisztián is voltak

A cikkből kiderül, hogy Zámbó Jimmy kedvenc virága a sárga tulipán volt, és hogy nagyon hiányzik a szeretteinek.

Címlapon még: Détár Enikő és Ismeretlen Vezetéknevű Péter nagyon boldogok a masszázsélményen is. A képet, amelyen a férfi játékosan nője talpába harap, nem feledjük egyhamar.

Ennél egy fokkal talán izgalmasabb tény, hogy Rékasi Károlyt pornózni hívták. Sajnos a lapon belül kiderül, hogy

  • nem tudta, hogy szexfilmcastingra megy,
  • mindez a kilencvenes évek végén történt,
  • ráadásul a színész nem is nekik, hanem sziakomarom.sk-nak nyilatkozta,
  • 2012. júliusában.

Varga Edit (közmédiás műsorvezető) és Kóka János fia, Dániel tavasszal születik meg. Ő lesz első közös, de negyedik együtt nevelt gyerekük: Kókának van egy ötéves lánya, Lilla, Vargának pedig hétéves ikerfiai, Gellért és Levente