Érdemes néha belenézni az RTL Klub Fókusz című műsorába, mert ha nem nézi, soha nem tudja meg, hogy egy híres nőből igazán csak akkor válhat úgynevezett szupersztár, ha ott áll mellette egy nála sokkal híresebb férfi is.

A Fókusz tegnapi adásának egyik riportja az alábbi címet kapta:

Bemutatjuk a jövő szexszimbólumait

Ebben olyan jelenleg is baromi híres nőket mutattak be, akik szerintük idén, vagy a következő években majd nagyon híresek lesznek. És ha jól értem, mivel nők, és van mellük, meg vaginájuk, csakis szexszimbólumnak lehet nevezni őket.

Vagy fruskának:

A vasárnap esti Golden Globe díjátadáson a két legfontosabb színész díját gyakorlatilag két fruska nyerte meg.

Az egyik fruska a Fókusz szerint a 25 éves Oscar-díjas és most már háromszoros Golden Globe-díjas Jennifer Lawrence, a másik meg a 26 éves Brie Larson.

Margot Robbie-ra már nem használták a fruska jelzőt, ő csak simán szexbomba lett, és bár – ahogy a Fókusz fogalmazott – ő is

csupán 25 éves, de a számukra oly kedves nevű Focus című filmben is bizonyította, hogy főszerepet is rá lehet bízni.

Mekkora mázli, hogy nem rontott el semmit annak ellenére, hogy 25 éves!!

De megtudtuk azt is, hogy a Fókusz öt éve a celebek celebjének jósolta Kim Kardashiant, sőt, a Fókusz mondta meg azt is jó előre, hogy Palvin Barbara szárnyalni fog, viszont most sajnos nem tudnak beszámolni hozzá hasonlóan sikeres, magyar tehetségről.

Ezért inkább beszámoltak Maja Darvingról, a 19 éves dán modellről, akinek mint mondták

képességei magukért beszélnek

– és közben egy vetkőzős képet mutattak róla, majd azzal folytatták:

...de az ő karrierje tulajdonképpen egy férfi kezében van. Cristiano Ronaldo állítólagos barátnőjének máris kiváló a sajtója, és simán befuthat akkora karriert, mint a híres focista exe, Irina Shayk.

Szóval ha jól értem, Darving kizárólag Ronaldónak köszönhet majd mindent, amit valaha is elér életében, és hát Shayknak se jöhetett volna be ennyire az élet, ha nem találkozik a megfelelő férfival, Cristiano Ronaldóval.

De megtudhattuk még azt is, hogy nem csak Ronaldó hat ilyen pozitívan a nők karrierjére, hanem Leonardo DiCaprio is:

Hasonlóan jól pozicinálta magát Kelly Rohrbach, amerikai modell is. Ő Leonardo DiCaprio kedvese volt az elmúlt hónapokban. Bar Refaeli és Gisele Bündchen példáját követheti, mindkét szupermodell a nagy Leo oldalán tűnt fel korábban.

A lényeget viszont csak ezek után fogalmazta meg nekünk a Fókusz:

A szupersztárrá váláshoz ugyanis kétségkívül kell adottság, tehetség és szerencse is, de az sem árt, ha egy szép nő még egy nála is híresebb férfi oldalán mutatkozik sokat. És ez szinte az összes eddig felsorolt üdvöskére igaz.

Nő vagy? Egyedül semmit sem érsz!

Ha nem hiszi, nézze meg: