Elképesztően magas összegért, 200 millió dollárért  (nagyjából 58,57 milliárd forint) kínálják a Playboy-villát. Bár az új tulaj haszonélvezeti jogot köteles biztosítani Hugh Hefnernek, mégiscsak egy legendás korszak zárul le. A 70-es évektől a mellek, orgiák, hírességek fellegvárának számított a 29 szobás kastély. A legtöbben simán odaadták volna a fél karjukat egy ott eltöltött estéért.

De miért? Mi a fene történt ezeken a bulikon, és egyáltalán hogy lehetett felkerülni A LISTÁRA?

Sunday's. #atthemansion

A photo posted by Hugh Hefner (@hughhefner) on

Még 2006-ban Owen Wilson testvére, Luke Wilson biztos nem véletlenül könyörgött Hefner titkárnőjének, hogy engedjék már vissza a bikinis, esetenként tök pucér nők közé. Igen, sajnos ez tényleg megesett. Wilson elkövette azt a baklövést, hogy megpróbálta becsempészni az egyik barátját. Lebukott, és másfél évre kitiltották. Ez annyira megviselte, hogy képes volt bőgni egy újabb meghívóért. 

Másfél évre tiltottak ki. Kétségbeesetten hívtam fel Maryt, aki tulajdonképpen az egész rendszert intézi. 'Mary, hülyeséget csináltam, nem kellett volna. Hef mindig olyan nagylelkű volt hozzám...' – mondtam Marynek. Azt hiszem, igazából sírtam is a telefonban. 

nyilatkozta Wilson 2006-ban. Ha ilyesmire képes egy híres színész, akkor tuti, hogy valami óriási csoda lehetett minden egyes Hefner-buli. Mindenhol nők, nők és nők. A leírásokból nagyjából ennyi a lényeg. Az persze egyáltalán nem mindegy, hogy milyen nők. Egy Melissa Stetten nevű újságíró egészen pontosan leírta, mit hagy ki az átlagos halandó, ha nem tartozik a hollywoodi elithez, vagy nem elég jó a teste. Hírnév nélkül ugyanis a megfelelő kosárméret az alap. Stetten még 22 évesen, nagyjából 10 éve volt rendszeres vendég a villában. Egy barátján keresztül jutott el a meghívóig, amiért egy bikinis fotót kellett küldenie. 

With the ladies at the Village People concert 1979 #atthemansion #scrapbooksaturday

A photo posted by Hugh Hefner (@hughhefner) on

Így bizonyította, hogy elég dögös a bulikhoz. 

Leokézták, szóval bejutott. A bugyin túl nem sok mindent húzott magára a képei alapján, de a fölös ruha arrafelé ciki. A rengeteg A-listás celeb viszont természetes. A Radar Online szerint és az egykori playmate-ek bennfentes infói alapján Leonardo DiCaprio, Colin Farrell és Owen Wilson rendszeresen látogatták a villát. Wilsonról még azt is tudni vélik, hogy elképesztően jó az ágyban,

DiCaprio meg ötösével ültette a limójába a csajokat.

Jó sok évvel korábban John Lennon szintén itt mulatott. Egyszer állítólag annyira kiütötte magát, hogy egy eredeti Matisse képen nyomta el a csikket. Nem sok hiányzott, hogy kirakják, végül sikerült megmenteni a festményt, és ez volt a mázlija. 

Szerencsére szinte minden részletet ismerhetünk a régi szép időkről, Hugh Hefner volt barátnői a villában eltöltött éveik után szépen kitálaltak. Akár egyszerre heten is osztoztak a Playboy alapítóján, de mindig egy főnő volt, aki egy ágyban aludhatott Hefnerrel, a többieknek külön szoba járt. A legtöbbjük saját kisállatot tartott, és a kívülről csillogó villa állítólag bűzlött a kutyapisitől. De ez már a múlt, Hefner 2012-ben elvette Crystal Harrist, boldog házasságban él.

Talán már vazelin, zsebkendő és babaolaj sincs minden fürdőszobában.

Movie night with @crystalhefner. Tonight's Mansion movie is "Harvey." #playboymansion #easterweekend

A photo posted by Hugh Hefner (@hughhefner) on

Talán vége a régi rutinnak. Vagy legalábbis egyes pontjaihoz már csak nem ragaszkodik a 89 éves Hefner. Mindennek meg volt a maga rendje: hétfőn fiús est a barátokkal, vacsora, kártya. Kedden minőségi idő a volt feleséggel és fiaival. Szerdán buli, utána orgia. A csütörtök szabad. Pénteken a szerdai rutin ismétlődik. Szombaton svédasztal és egy régi film vetítése. Vasárnap szintén mozi.

Hát így ment ez annak idején.